ΕΚΤΑΚΤΟ: Καυγάς με τραυματίες στη Λευκωσία

ΕΚΤΑΚΤΟ: Καυγάς με τραυματίες στη Λευκωσία

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε λίγο μετά τις 19:00 της Παρασκευής 1/2 στην περιοχή Παρισινού στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την αρχική πληροφόρηση, περισότερα από 10 άτομα συνεπλάκησαν μεταξύ τους στην περιοχή Παρισινού με αποτέλεσμα τον τραυματισμό κάποιων εξ αυτών.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για αλλοδαπούς οι οποίοι πιάστηκαν στα χέρια για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Στη σκηνή έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη αλλά και ασθενοφόρο για μεταφορά των τραυματιών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE