ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η κάθε μια για τους δικούς της ΛΟΓΟΥΣ σε ένα ντέρμπι με ΜΕΓΑΛΟ ενδιαφέρον!

Η κάθε μια για τους δικούς της ΛΟΓΟΥΣ σε ένα ντέρμπι με ΜΕΓΑΛΟ ενδιαφέρον!

Αύριο Σάββατο (2/2) η Ανόρθωση φιλοξενά τον Απόλλωνα σε ένα ντέρμπι που θα γίνει στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής.

Από την μια η γηπεδούχος ομάδα της Αμμοχώστου δεν διάγει και την καλύτερή της περίοδο, το τοπίο στο θέμα προπονητής ήταν θολό όμως τελικά ο Στρέπελ παραμένει στον πάγκο της Ανόρθωσης και με αυτόν θα πάει ο σύλλογος στο συγκεκριμένο ντέρμπι.

Θέλει το τρίποντο για τους δικούς της λόγους η Κυρία. Πρώτα για να διατηρηθεί εντός εξάδα και να κάνει ακόμη ένα βήμα για να εξασφαλίσει την παρουσία της στο πρώτο γκρουπ (σε αντίθετη περίπτωση η χρονιά θα έχει κάτι περισσότερο από αρνητικό πρόσημο) ενώ επίσης και για ψυχολογικούς λόγους.

Η Ανόρθωση μετά και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο αλλά και την βαριά ήττα από την ΑΕΚ πρέπει να σηκώσει κεφάλι και να πετύχει μια νίκη σε ένα τέτοιου είδους ματς.

Από την άλλη ο Απόλλωνας ταξιδεύει στη Λάρνακα με στόχο το τρίποντο που θα τον διατηρήσει τουλάχιστον στο -2 από το ΑΠΟΕΛ (που φιλοξενά επίσης αύριο την Πάφο) και να περιμένει το αποτέλεσμα της ΑΕΛ που αγωνίζεται μεθαύριο στο Τσίρειο με την ΑΕΚ.

Διαχρονικά οι κυανόλευκοι της Λεμεσού τα βρίσκουν μπαστούνια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» όμως έχουν την ποιότητα να φύγουν νικητές από το συγκεκριμένο γήπεδο. Σίγουρα τον Σωφρόνη Αυγουστή και τους παίκτες του δεν τους παρασύρει η εικόνα που βγάζει προς τα έξω η ομάδα της Αμμοχώστου και ξέρουν πως είναι ένα ντέρμπι τριπλής παραλλαγής.

Κυρίως και αυτοί θέλουν τη νίκη για ψυχολογικούς και για βαθμολογικούς λόγους. Στο σημείο που είμαστε κάθε απώλεια μετρά και ο Απόλλωνας που πάει για πρωτάθλημα αν θέλει να τα καταφέρει πρέπει να φεύγει αλώβητος από τέτοια παιχνίδια.

Εν κατακλείδι είναι ένα ντέρμπι που περιμένει όλο το φίλαθλο κοινό με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς πάντα ανεξαρτήτου βαθμολογικής θέσης τα παιχνίδια Ανόρθωση – Απόλλων συγκεντρώνουν όλα τα βλέμματα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top