ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με νίκη «κλειδώνει» την εξάδα και ΔΕΝ θέλει να χάσει την ευκαιρία!

Με νίκη «κλειδώνει» την εξάδα και ΔΕΝ θέλει να χάσει την ευκαιρία!

Πανέτοιμοι για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τη Δόξα στο Μακάρειο (03/02, 17:00) είναι άπαντες στη Νέα Σαλαμίνα, με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης, προκειμένου να κάνουν το πιο αποφασιστικό βήμα για να… «καπαρώσουν» μία θέση στην πρώτη εξάδα.

Μετά τη νίκη της Ανόρθωσης επί του Απόλλωνα, οι «ερυθρόλευκοι» της Αμμοχώστου έχουν πέσει στην 5η θέση, έχοντας 29 βαθμούς, παραμένοντας όμως στο +6 από την 7η Ομόνοια.

Όπως γίνεται αντιληπτό, αν η Νέα Σαλαμίνα ανεβάσει τη διαφορά στους εννέα βαθμούς, τότε θα έχει ουσιαστικά «κλειδώσει» τη θέση της στο Α΄ γκρουπ ενόψει των πλέι-οφ, ακόμα και αν η Ομόνοια κερδίσει τη Δευτέρα τον Ερμή και μειώσει ξανά στους έξι, αφού θα απομένουν μόλις τρεις αγωνιστικές και μόνο με… «χαρακίρι» θα μείνει εκτός εξάδας.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης δούλεψε αρκετά με τους παίκτες του στις προπονήσεις σε θέματα τακτικής και φυσικής κατάστασης, ενώ τους ανέλυσε με κάθε λεπτομέρεια το πλάνο που θέλει να ακολουθήσουν για να φύγουν νικητές από το «Μακάρειο», απέναντι σε έναν επικίνδυνο αντίπαλο, ικανό για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο.

Μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης, ο Ελλαδίτης τεχνικός ο οποίος δεν αναμένεται να κάνει ιδιαίτερες αλλάγες στα πλάνα του (πέρα από το να αντικαταστήσει τον τιμωρημένο και τραυματία παράλληλα Γκολομπάρτ) σε σχέση με το νικηφόρο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στον Ερμή, ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται θυμίζουμε από τους πιο κάτω 20 παίκτες:

Βεσελόφσκι, Αλβμπόγκε, Σεργίου, Φουστάρ, Γκαρσία, Σικόρσκι, Κίνγκσλεϊ, Τζαϊλσον, Κωστή, Ρέινολντς, Σιαθάς, Χριστοφόρου, Μαργκάσα, Νικολάου, Χατζηκωνσταντή, Τιάγκο, Μιντίκκης, Νουρ, Κορρέια, Ελουντού.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top