ΠΑΡΑ-THEMA

Ο Πρόσεκ στέρησε από την ΑΕΚ το τρίποντο – Έπαιξε για το Χ και το πήρε η ΑΕΛ

Ο Πρόσεκ στέρησε από την ΑΕΚ το τρίποντο – Έπαιξε για το Χ και το πήρε η ΑΕΛ

Χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε το ντέρμπι στο Τσίρειο ανάμεσα στην ΑΕΛ και την ΑΕΚ, ένα αποτέλεσμα που δεν αφήνει δυσαρεστημένη τη Λεμεσιανή ομάδα, παρότι έχασε την ευκαιρία για να επιστρέψει στην κορυφή σε περίπτωση νίκης, αφού υστέρησε δημιουργικά και πήρε ουσιαστικά αυτό που επιδίωξε.

Η ΑΕΚ από την άλλη, έδειξε να θέλει περισσότερο τη νίκη, έχασε σπουδαίες ευκαιρίες, αλλά βρήκε απέναντι της έναν εκπληκτικό Πρόσεκ που δεν επέτρεψε παραβίαση της εστίας του.

Παιχνίδι τακτικής και… αλληλοεξουδετέρωσης από τις δύο ομάδες, με αρκετά νεύρα και ένταση, χωρίς όμως «παρατράγουδα».

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο πρώτο τέταρτο, το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό, με την ομάδα της Λάρνακας να χάνει δύο σπουδαίες ευκαιρίες για το 0-1, με τους Τρισκόφσκι στο 12΄ και τον Γιάννου στο 13΄, να μην μπορούν να νικήσουν τον εκπληκτικό Πρόσεκ που απέκρουσε σωτήρια, ενώ η ΑΕΛ είχε μία πολύ καλή στιγμή στο 11΄ με τους Χουράδο και Μακρή.

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top