ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Νέα τιμητική διάκριση για την ΚΕΑΝ με το Βραβείο Εξαγωγών στα Βραβεία Ποιότητας 2018

Νέα τιμητική διάκριση για την ΚΕΑΝ με το Βραβείο Εξαγωγών  στα Βραβεία Ποιότητας 2018

Νέα τιμητική διάκριση αποτελεί για την ΚΕΑΝ, που εδώ και 70 χρόνια δραστηριοποιείται στον τομέα παραγωγής και συσκευασίας χυμών, αναψυκτικών και φρουτοπροϊόντων, η απονομή του βραβείου Εξαγωγών, στα βραβεία Ποιότητας 2018 του περιοδικού «Γαστρονόμος» και της εφημερίδας «Καθημερινή».

Η ΚΕΑΝ καθιερώθηκε για τη συνέπεια και την σταθερότητα της, αλλά και τη γεύση και την ποιότητα των προϊόντων της. Το εργοστάσιο της είναι το μοναδικό στην Κύπρο που παράγει πλειάδα προϊόντων και συσκευασιών τελευταίας τεχνολογίας, προσφέροντας στην αγορά παραδοσιακά και καινοτόμα προϊόντα.

Τα προϊόντα της ΚΕΑΝ εξάγονται σήμερα σε 50 χώρες σε όλο τον κόσμο, στις 5 ηπείρους, με τις εξαγωγές να αποτελούν το 30% της παραγωγής. Η εξαγωγική διαδικασία υλοποιείται από το έμπειρο και εξειδικευμένο Τμήμα Εξαγωγών της εταιρείας στην Κύπρο, που είναι σε θέση να διαχειρίζεται αποτελεσματικά μεγάλο αριθμό παραγγελιών και αποθεμάτων και να προσφέρει γρήγορη εξυπηρέτηση στους πελάτες της εταιρείας διεθνώς.

Όπως χαρακτηριστικά ανάφερε η κα. Κικούλα Κότσαπα, Πρόεδρος της ΚΕΑΝ «Οι εξαγωγές προϊόντων ΚΕΑΝ αποτέλεσαν από την αρχή της 70χρονης ιστορίας της μια στρατηγική απόφαση και κατεύθυνση, αλλά και ανάγκη, αφού το μικρό μέγεθος της κυπριακής αγοράς δεν μπορούσε να συντηρήσει μια βιομηχανία που είχε μεγάλες ανάγκες σε τεχνολογικό εξοπλισμό, ώστε να μπορεί να παράγει προϊόντα υψηλών προδιαγραφών. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι και ικανοποιημένοι που αναγνωρίζονται τα επιτεύγματα της ΚΕΑΝ, ως κυπριακής εταιρείας, στο εξωτερικό, αφού οι εξαγωγές αυτές στηρίζουν όχι μόνο την ΚΕΑΝ ως βιομηχανία αλλά και την κυπριακή οικονομία γενικότερα. Ευχαριστούμε την Εφημερίδα «Καθημερινή» και το συγκρότημα SSP Media για αυτή την αναγνώριση με το Βραβείο Εξαγωγών.»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top