Φιλική νίκη για την Ομόνοια επί της Εθνικής Νέων – Οι παίκτες που χρησιμοποίησε ο Αναστασίου και ένα από τα γκολ ο Μότα

Φιλική νίκη για την Ομόνοια επί της Εθνικής Νέων – Οι παίκτες που χρησιμοποίησε ο Αναστασίου και ένα από τα γκολ ο Μότα

Η Ομόνοια μέσω της ιστοσελίδας της ενημερώνει:

«Φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας της έδωσε σήμερα το πρωί η ΟΜΟΝΟΙΑ με αντίπαλο την Εθνική Κύπρου U19, στο “Ηλίας Πούλλος”. Η ομάδα μας επικράτησε με σκορ 2-1, χάρη σε γκολ των Μάρκο Μότα (29΄) και Χαράλαμπο Χαραλάμπους (45΄), ενώ η εθνική μείωσε στο 85΄. Δοκάρι είχαν οι Κρις Μόντες (53΄) και Μάρκο Μότα (73΄).

Ο προπονητής της ομάδας μας, Γιάννης Αναστασίου, χρησιμοποίησε 13 ποδοσφαιριστές, αρκετοί από τους οποίους αγωνίζονται στις ομάδες U19 και U17: Παναγή, Μότα, Μανρίκε (46΄ Α. Φώτη), Πρέτσε, Γαβριήλ, Κατελάρης (46΄ Ζευκής), Μόντες, Χαραλάμπους, Χ. Φώτη, Λοΐζου, Γ. Κακουλλής. Οι υπόλοιποι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Το Δημοκρατικό Κόμμα φαίνεται να ολοκληρώνει το ψηφοδέλτιό του στη Λάρνακα, με την συμπερίληψη του Ανδρέα Αποστόλου-πρώην βουλευτή της ΕΔΕΚ-ως αριστίνδην. Η επίσημη ανακοίνωση, αναμένεται εντός Οκτωβρίου. Η επιλογή του, εντάσσεται στη διαδικασία ανασύνθεσης του ψηφοδελτίου, την ώρα που το ΔΗΚΟ επιχειρεί να βρει νέα ισορροπία μετά τις αποχωρήσεις και τις εσωτερικές διαφοροποιήσεις που έχουν καταγραφεί τους τελευταίους μήνες.