ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΟΥΖΟΧΟ: Οι αναβολές φέρνουν και ΘΕΩΡΙΑ συνωμοσίας που δημιουργεί… άλλο μπάχαλο!

ΟΥΖΟΧΟ: Οι αναβολές φέρνουν και ΘΕΩΡΙΑ συνωμοσίας που δημιουργεί… άλλο μπάχαλο!

Η νέα αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης Ουζόχο έφερε και αντιδράσεις από πλήθος φιλάθλων καθώς όσο καθυστερεί η απόφαση επηρεάζεται και η ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Αν και αρχικά η εκδίκαση της υπόθεσης ήταν ορισμένη για την Δευτέρα (11/2), στη συνέχεια μετατέθηκε για την Τετάρτη (13/2) όμως τελικά αποφασίστηκε νέα αναβολή και η υπόθεση θα εκδικαστεί την Πέμπτη (14/2) στις 11:30 το πρωί.

Αν και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν θα υπάρξει άλλη αναβολή και ο Αθλητικός Δικαστής θα δικάσει την υπόθεση ανεξάρτητα αν ο ΚΟΑ του δώσει το πλήρες σκεπτικό και/ή αιτιολογικό της απόφασης. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος της αναβολής σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΟΠ.

Αυτό όμως που συζητιέται στα διάφορα ποδοσφαιρικά στέκια και μεταξύ των φιλάθλων στα σοσιαλ και γενικά είναι μια… θεωρία συνωμοσίας για που αφορά και το ματς Ομόνοια-Ανόρθωση. Ότι δηλαδή θα περιμένουν να διεξαχθεί και το παιχνίδι της Κυριακής ανάμεσα στις δύο ομάδες και η απόφαση να βγει μετά το παιχνίδι αυτό. Ο λόγος που συζητιέται είναι επειδή σε περίπτωση νίκης της Ανόρθωσης τότε και με το -9 θα έχει μεγάλες πιθανότητες να μπει εξάδα ακόμη και με αφαίρεση βαθμών (χωρίς να ξέρουμε ποια θα είναι η απόφαση). Αν υπάρξει άλλο αποτέλεσμα τότε η πίεση για απόφαση θα είναι ακόμη μεγαλύτερη καθώς θα εξαρτάται από αυτήν και η κατάταξη της Α’ φάσης που θα καθορίσει τις ομάδες του Α’ και Β’ Γκρουπ.

Παράλληλα όμως υπάρχει και το άλλο (σχεδόν σίγουρο) ενδεχόμενο της έφεσης από την μια ή την άλλη πλευρά ανάλογα, γεγονός που θα καθυστερήσει και άλλο την διαδικασία.

Με δεδομένο ότι η τελευταία αγωνιστικής της Β’ φάσης πριν τα πλέι-οφ θα διεξαχθεί στις 23-24 Φεβρουαρίου τότε αντιλαμβάνεται κανείς ότι πρέπει να παρθεί μια οριστική απόφαση πριν την έναρξη των πλέι-οφ για να ξέρουμε ποιος θα παίξει ή όχι στο Α’ γκρούπ. Υπενθυμίζεται ότι οι αποφάσεις του εφετείου είναι οριστικές και τελεσίδικες.

Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι οι πληροφορίες πως θα παρθεί απόφαση από τον Αθλητικό Δικαστή την Πέμπτη (14/2) και δεν θα υπάρξει άλλη αναβολή για να τρέξουν όλες οι διαδικασίες και να ξεκαθαρίσει το σκηνικό στη βαθμολογία για να μην τιναχθεί το πρωτάθλημα και τα πλέι-οφ στον αέρα.

Α.Χ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top