Το… κοινό στο παρελθόν Ανόρθωσης-Μιχαηλίδη και η ΚΟΝΤΡΑ του σήμερα

Το… κοινό στο παρελθόν Ανόρθωσης-Μιχαηλίδη και η ΚΟΝΤΡΑ του σήμερα

Ο Ανδρέας Μιχαηλίδης έχει κατακτήσει έναν τίτλο ως προπονητής.

Και αυτός ο τίτλος ήταν όταν καθόταν στον πάγκο της Ανόρθωσης και το 2002-2003 σήκωσε την κούπα του Κυπέλλου. Να θυμίσουμε πως στον τελικό είχε κερδίσει την ΑΕΛ στην διαδικασία των πέναλτι.

Αυτό είναι το κοινό στο παρελθόν Ανόρθωσης-Μιχαηλίδη.

Και πλέον από εκεί που πανηγύριζαν μαζί και είχαν ωραίες αναμνήσεις στο μυαλό τους, τώρα υπάρχει μια μεγάλη κόντρα ανάμεσα στις δύο πλευρές. Μετά και την γνωστή υπόθεση Ουζόχο η Ανόρθωση εναντιώθηκε στον ΚΟΑ ως προς τους χειρισμούς του οργανισμού στο όλο ζήτημα με τον πρόεδρο Ανδρέα Μιχαηλίδη να απαντά σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις.

Η κόντρα των δύο πλευρών καλά κρατεί μετά και την καταγγελία της Ανόρθωσης στην Αστυνομία κατά του προέδρου του ΚΟΑ, του ανθρώπου που έχει γραμμένο κάπου το όνομα του στην ιστορία του συλλόγου της Αμμοχώστου με την κατάκτηση ενός κυπέλλου

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE