Μουσταφά Ακιντζί: Χρήσιμη ανταλλαγή απόψεων με Α. Νεοφύτου

Μουσταφά Ακιντζί: Χρήσιμη ανταλλαγή απόψεων με Α. Νεοφύτου

Μια χρήσιμη ανταλλαγή απόψεων είχε απόψε με τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου στο πλαίσιο δείπνου που παρέθεσε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Ακιντζί έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook ότι παρέθεσε δείπνο στον κ. Νεοφύτου και ότι το παρών τους στο δείπνο έδωσαν επίσης ο Φικρί Τόρος και ο Φειδίας Πηλείδης.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του κ. Ακιντζί στο κοινωνικό δίκτυο, είχαν μια χρήσιμη ανταλλαγή απόψεων για το μέλλον της Κύπρου ενόψει της συνάντησης του με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη στις 26 Φεβρουαρίου.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.