ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέα ΓΚΕΛΑ για Ντόρτμουντ και… ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ η Μπάγερν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα ΓΚΕΛΑ για Ντόρτμουντ και… ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ η Μπάγερν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η κάκιστη Ντόρτμουντ απέτυχε να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Νυρεμβέργης (0-0) και η διαφορά της από την Μπάγερν είναι πλέον μόλις τρεις βαθμοί!

ο 2019 πληγώνει την Ντόρτμουντ που μετά την χειμερινή διακοπή κινδυνεύει να χάσει τα πάντα! Ήδη αποκλείστηκε στο κύπελλο (στα πέναλτι) από την Βέρντερ, είναι με το ενάμιση πόδι εκτός Champions League μετά το βαρύ 3-0 από την Τότεναμ στο Λονδίνο και πάει να χάσει ένα πρωτάθλημα που έδειχνε δικό της.

Τρίτη συνεχόμενη γκέλα, τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία (μετά από αυτές απέναντι σε Φρανκφούρτη, Χόφενχαϊμ) και πλέον η διαφορά από την Μπάγερν μειώθηκε στους τρεις πόντους!

Η ομάδα του Λουσιέν Φαβρ ήταν σκιά του καλού της εαυτού στην Νυρεμβέργη, ακόμα κι αν έπαιζε δύο μέρες, γκολ δεν επρόκειτο να βάλει. Στο τελευταίο πεντάλεπτο, η Μπορούσια πίεσε αφόρητα αλλά η λύτρωση δεν ήρθε.

Το σουτ του Αλκάθερ (86’) πέρασε ελάχιστα έξω, το τέρμα του Λάρσεν (89’) ακυρώθηκε ορθώς ως οφσάιντ, η κεφαλιά του Ζαγκαντού (94’) δεν βρήκε στόχο και η λευκή ισοπαλία που έμεινε ως το τέλος πόνεσε πολύ την Ντόρτμουντ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top