ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Δεν είμαι θρύλος – Είχα προτάσεις από άλλες ομάδες – Θέλω να ανανεώσω, αλλά…»

«Δεν είμαι θρύλος – Είχα προτάσεις από άλλες ομάδες – Θέλω να ανανεώσω, αλλά…»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Cytavision «Ώρα για Μπάλα», ήταν ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ, Νούνο Μοράις, ο οποίος μίλησε για πολλά θέματα της γαλαζοκίτρινης επικαιρότητας και όχι μόνο.

Παραθέτουμε τα σημαντικότερα αποσπάσματα των τοποθετήσεων του:

Για το πως έζησε το ντέρμπι με την ΑΕΚ από τον πάγκο: «Ήταν περίεργο συναίσθημα για μένα. Νιώθω περισσότερο καλά όταν είμαι στο γήπεδο και αγωνίζομαι για την ομάδα μου».

Για τα 12 χρόνια καριέρας στον ΑΠΟΕΛ: «Πραγματικά, είμαι πολύ χαρούμενος για όσα πέρασα στον ΑΠΟΕΛ. Ήξερα πως ερχόμουν σε μία μεγάλη ομάδα και έπρεπε να αποδείξω αρκετά πράγματα. Ήμουν σε μία πολύ μεγάλη ομάδα όπως η Τσέλσι, αλλά δεν αγωνιζόμουν. Όταν είχα επαφή με τον μάνατζερ μου, μίλησε απευθείας με τη γυναίκα μου. Με στήριξε και έτσι ήρθα στην Κύπρο».

Για το νούμερο 26 στη φανέλα του: «Το επέλεξα, γιατί μου άρεσε πολύ ο Τζον Τέρι. Αλλά κυρίως για τον γιο μου και την ημερομηνία που γεννήθηκα».

Για τον καλύτερο συμπαίκτη που είχε στον ΑΠΟΕΛ: «Δεν είναι ένας αλλά δύο. Πίντο και Μαντούκα».

Για το ότι είναι πλέον παίκτης-«θρύλος» στον ΑΠΟΕΛ: «Προσπαθώ να δουλεύω κάθε φορά, σαν να είναι η πρώτη μου μέρα στην ομάδα και δεν νιώθω θρύλος».

Για το αν είναι αποτυχία που δεν προκρίθηκαν οι «γαλαζοκίτρινοι» φέτος στους ομίλους: «Θα μιλήσω για μένα. Ναι, είναι αποτυχία. Εγώ θέλω να παίζω σε μεγάλα παιχνίδια και να κερδίζω τρόπαια».

Για το ποια είναι η ονειρική του «γαλαζοκίτρινη» ενδεκάδα: «Στη θέση του τερματοφύλακα, Χιώτης και Πάρντο. Στην άμυνα, Πάολο Ζόρζε, Πουρσαϊτίδης, Μποαβεντούρα και Κόντης. Στη μεσαία γραμμή, Μαντούκα, Μαρσίνιο, Ντε Βινσέντι, Τρισκόφσκι και Αϊλτον. Στην κορυφή της επίθεσης, Καβενάγκι και Πιέρος Σωτηρίου».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Πιστεύω ότι μπορούμε να το κατακτήσουμε και φέτος».

Για το πόσα χρόνια θέλει ακόμη να αγωνιστεί: «Δουλεύω καθημερινά και είμαι πολύ καλά. Οι αριθμοί είναι εκεί και μιλούν από μόνοι τους. Νιώθω ότι μπορώ να παίζω για αρκετά χρόνια ακόμη, αλλά είναι δύσκολα να πω πόσα. Σίγουρα θέλω να αγωνίζομαι για αρκετό καιρό ακόμη και θέλω να είμαι πάντα στην κορυφή».

Για το αν είχε προτάσεις από άλλες ομάδες: «Ναι φυσικά και είχα, αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα να φύγω. Ποτέ όμως δεν είχα πρόταση από άλλη ομάδα στην Κύπρο».

Για το αν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του: «Εδώ είναι το σπίτι μου και φυσικά θέλω να ανανεώσω. Αγαπώ τον ΑΠΟΕΛ είμαι χαρούμενος, αλλά μόνο ο θεός ξέρει τι θα γίνει».

Για τον Τάμαρι: «Έχει τα πάντα που χρειάζεται κάποιος ποδοσφαιριστής για να παίξει σε κορυφαίο επίπεδο. Πρέπει να είμαστε δίπλα του και να τον βοηθούμε. Εκτός από πολύ καλός ποδοσφαιριστής, είναι και πολύ καλό παιδί και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top