ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Aν δεν ήταν… λίγο ΓΥΑΛΙΝΟΣ ο Ζίβετς

Aν δεν ήταν… λίγο ΓΥΑΛΙΝΟΣ ο Ζίβετς

Τον έχω σε εκτίμηση τον Σλοβένο ακραίο επιθετικό της Ομόνοιας, Σάσα Ζίβετς. Είναι μια από τις… λίγες καλές επιλογές, που έκανε ο πρώην τεχνικός διευθυντής Άνχελ Γκόμεθ. 

Ξέρει μπαλίτσα ο 27χρονος παίχτης, αλλά στην πρώτη του χρονιά στο τριφύλλι, δείχνει επιρρεπής σε τραυματισμούς. Είχε κάτσει για ένα δίμηνο (από τα μέσα του Οκτώβρη μέχρι τα μέσα του Δεκέμβρη), τώρα αντιμετωπίζει πρόβλημα με κάκωση στο γόνατο και θα μείνει έξω για ένα με ενάμισι μήνα. 

Πρόκειται για πολύ τεχνίτη ποδοσφαιριστή, πάνω στον οποίο μπορεί να στηριχθεί η τεχνική ηγεσία και τη νέα χρονιά. Ο Ζίβετς έχει συμβόλαιο με την Ομόνοια, μέχρι τον Μάιο του 2021. 

Προβλέπουμε ότι θα γίνουν κάμποσες αλλαγές στο ρόστερ και το επόμενο Καλοκαίρι, όμως δεν θα πρέπει να γίνουν τόσες πολλές, όπως στο ξεκίνημα της εποχής Παπασταύρου πριν 8 μήνες. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top