Τραγωδία στη Λάρισα – Βρέφος άφησε την τελευταία του πνοή στην αγκαλιά της μητέρας του

Τραγωδία στη Λάρισα – Βρέφος άφησε την τελευταία του πνοή στην αγκαλιά της μητέρας του

Τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 21/2 στο χωριό Μεγάλο Ελευθεροχώρι της Λάρισας με ένα βρέφος να χάνει τη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, οι γονείς κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο λίγο πριν τις πέντε τα ξημερώματα όταν διαπίστωσαν ότι κάτι δεν πάει καλά με το μωρό τους. Διασώστες του ΕΚΑΒ ξεκίνησαν ταυτόχρονα από το Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας και από τη Λάρισα και μετέφεραν το βρέφος στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης.

Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών στη μονάδα αναζωογόνησης, ήταν ήδη αργά. Το μικρό αγγελούδι είχε χάσει τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Φως στα αίτια του θανάτου του, αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική εξέταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακοίνωσε Κυπριακό Εμπορικό Κέντρο στο Μουμπάι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανακοίνωσε Κυπριακό Εμπορικό Κέντρο στο Μουμπάι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Την απόφαση της Κυβέρνησης για λειτουργία Κυπριακού Εμπορικού Κέντρου στη Μουμπάι, ανακοίνωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος πραγματοποιεί κρατική επίσκεψη στην Ινδία, συνοδευόμενος από μεγάλο αριθμό μελών του Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και πολυπληθή επιχειρηματική αποστολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE