ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1000 ευρώ πρόστιμο σε επώνυμη εταιρεία της Κύπρου για ένα… sms

1000 ευρώ πρόστιμο σε επώνυμη εταιρεία της Κύπρου για ένα… sms

Επιβλήθηκε πρόστιμο 1000 ευρώ σε κυπριακή εταιρεία, γνωστή στους λάτρεις της πίτσας, για διαφημιστικό μήνυμα, ενώ τώρα καλείται να πληρώσει και έξοδα ύψους 1.500 ευρώ μετά από την απόρριψη της προσφυγής της στο Διοικητικό Δικαστήριο.

Θα πληρώσει ακριβά την αποστολή διαφημιστικού μηνύματος sms σε παραπονούμενο, εταιρεία της Κύπρου που ασχολείται κυρίων με την παρασκευή και πώληση πίτσας, μετά και από απόφαση του Διοικητικού Δικαστηρίου που επικύρωσε την απόφαση της Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων.

Με απόφαση του ημερομηνίας 20/2/2019, το Διοικητικό Δικαστήριο επικύρωσε την Απόφαση της Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ημερομηνίας 26/2/2019 με την οποία είχε επιβάλει χρηματική ποινή ύψους 1000 ευρώ σε κυπριακή εταιρεία σχετικά με αποστολή διαφημιστικού μηνύματος sms σε παραπονούμενο.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top