ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Το διεθνές βραβείο «Global CemFuels Award for Alternative Fuels Project Manager of the Year»

Το διεθνές βραβείο «Global CemFuels Award for Alternative Fuels Project Manager of the Year»

Το διεθνές βραβείο «Global CemFuels Award for Alternative Fuels Project Manager of the Year» απονεμήθηκε στον κ. Γιώργο Αμερικάνο, Γενικό Διευθυντή της εταιρείας ENERCO-ENERGY RECOVERY LTD

Στο πλαίσιο του 13ου Global CemFuels Conference and Exhibition 2019, απονεμήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 2019, στον κ. Γιώργο Αμερικάνο, Γενικό Διευθυντή της Enerco- Energy Recovery Ltd, το διεθνές βραβείο «Global CemFuels Award for Alternative Fuels Project Manager of the Year». Η Enerco - Energy Recovery Ltd, εταιρεία συνδεδεμένη με την Τσιμεντοποιία Βασιλικού Δημόσια Εταιρεία Λτδ, έχει την ευθύνη για την επεξεργασία και προμήθεια εναλλακτικών καυσίμων, που προέρχονται από απόβλητα, για τις ανάγκες της Τσιμεντοποιίας Βασιλικού.

Η Παγκόσμια Διάσκεψη και Έκθεση Global CemFuels παρέχει πληροφορίες για τα εναλλακτικά καύσιμα στην παγκόσμια βιομηχανία τσιμέντου και ασβέστη. Στη διάσκεψη συμμετέχουν εμπειρογνώμονες, απ’ όλο τον κόσμο, στους τομείς της παραγωγής τσιμέντου και εναλλακτικών καυσίμων, της διαχείρισης αποβλήτων, προμηθευτές εξοπλισμού για την τσιμεντοβιομηχανία και την επεξεργασία αποβλήτων, καθώς και άλλοι σύμβουλοι στους πιο πάνω τομείς.

Η βράβευση επιβεβαιώνει τη δέσμευση της Τσιμεντοποιίας Βασιλικού και της Enerco- Energy Recovery Ltd στη συνεισφορά στην κυκλική οικονομία με την ορθολογιστική διαχείριση αποβλήτων, μέσω της χρήσης τους ως εναλλακτικά καύσιμα.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top