ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Λονδίνο για εκδήλωση στο Μπάκιγχαμ για την Κύπρο ο Πρόεδρος

Στο Λονδίνο για εκδήλωση στο Μπάκιγχαμ για την Κύπρο ο Πρόεδρος

Στο Λονδίνο μεταβαίνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης την Κυριακή, όπου θα παραστεί σε ειδική εκδήλωση προς τιμήν της Κύπρου στο παλάτι του Μπάκιγχαμ και θα έχει συναντήσεις με τη Βασίλισσα Ελισάβετ, τον Πρίγκιπα Κάρολο, τον Δούκα του Κέιμπριτζ Ουίλιαμ και τη Βρετανίδα Πρωθυπουργό Τερέζα Μέι.

«Ο Πρόεδρος θα  μεταβεί την Κυριακή στο Λονδίνο προσκεκλημένος της οικογένειας του θρόνου του Ηνωμένου Βασιλείου, προκειμένου να παραστεί σε τιμητική εκδήλωση που διοργανώνει τo Μπάκιγχαμ στο πλαίσιο της Κοινοπολιτείας με τίτλο ‘Εορτασμός για την Κύπρο’», ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου σε δηλώσεις του στο Προεδρικό.

Αυτή η τιμητική εκδήλωση που θα γίνει στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, εκτός της ειδικής τελετής, περιλαμβάνει τρεις εκθέσεις, έκθεση με αρχαιολογικά αντικείμενα από την Κύπρο, έκθεση με παλαιούς αυθεντικούς χάρτες της Κύπρου και θεματική έκθεση σχετικά με την πανεπιστημιακή και ακαδημαϊκή συνεργασία, είπε.

Ο κ. Προδρόμου πρόσθεσε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθυνθεί με δική του ομιλία στην ειδική τελετή.

Συνέχισε λέγοντας ότι «με την ευκαιρία της επίσκεψης στο Λονδίνο εκτός από τη συνάντηση με την Βασίλισσα Ελισάβετ και τις χωριστές συναντήσεις που θα έχει με τον Πρίγκηπα Κάρολο ως μελλοντικός επικεφαλής της Κοινοπολιτείας και με τον Δούκα του Κέιμπριτζ Ουίλιαμ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει συνάντηση με την Πρωθυπουργό Τερέζα Μέι.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top