ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

H Garmin Επίσημος Χρονομέτρης του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ

H Garmin Επίσημος Χρονομέτρης του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ

Το γνωστό brand που προμηθεύει με τεχνολογικό εξοπλισμό εκατομμύρια δρομείς, συνδέεται με το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στην Κύπρο

Μια νέα στρατηγική συνεργασία ανακοινώνει ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ, καθώς με τη διοργάνωση συμβάλλεται η Garmin, ένα από τα πιο γνωστά brands παγκοσμίως, όσον αφορά την κατασκευή τεχνολογικού εξοπλισμού για δρομείς. Η Garmin θα είναι Επίσημος Χρονομέτρης για τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Κύπρου, στην οποία το 2018 έλαβαν μέρος 15.000 συμμετέχοντες.


Ως Επίσημος Χρονομέτρης η Garmin θα πληροφορεί διαρκώς για το χρονικό πλαίσιο στο οποίο κινείται ο αγώνας, μέσω οθόνης στο προπορευόμενο όχημα, ενημερώνοντας έτσι τους δρομείς αλλά και τους τηλεθεατές. Επίσης, μέσα από οθόνες στο χώρο εκκίνησης / τερματισμού αλλά και μέσω των social media, η Garmin θα ενημερώνει ζωντανά για τα αποτελέσματα του αγώνα.


Στο πλαίσιο της συνεργασίας θα «τρέξουν» από κοινού διαγωνισμοί της Garmin και του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ, μέσω των οποίων οι δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν χρήσιμα δώρα. Επίσης, λόγω της συνεργασίας, η γκάμα του online shop της διοργάνωσης εμπλουτίζεται με τρία μοντέλα της Garmin:
• Forerunner 235 black/grey
• Forerunner  735 XT black/grey
• Vivoactive 3 black SS

Πρόκειται για μια συνεργασία η οποία αντανακλά το μέγεθος και τη σημασία που αποκτά ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ στην παγκόσμια δρομική σκηνή. Η επόμενη διοργάνωση διεξάγεται 23-24 Μαρτίου του 2019 για 13η συνεχή χρονιά, προσελκύοντας πέραν των 2.000 δρομέων από το εξωτερικό, από 66 διαφορετικές χώρες.
Σημειώνεται ότι πολλοί ξένοι δρομείς που τρέχουν πρώτη φορά στη Λεμεσό επιστρέφουν και τα επόμενα χρόνια, δικαιώνοντας έτσι τους διοργανωτές για την αφοσίωσή τους στην ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών και την επιδίωξή τους για τη δημιουργία μιας μοναδικής δρομικής εμπειρίας.
«Καλωσορίζουμε με ενθουσιασμό την Garmin ως Επίσημο Χρονομέτρη του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ. Η προηγμένη τεχνολογία της Garmin ενισχύει την προσπάθεια μας για τη δημιουργία μιας κορυφαίας δρομικής εμπειρίας στους συμμετέχοντας» σημειώνει ο κ. Ανδρέας Σπύρου, Business Development Manager της διοργάνωσης.
Πέρα από τη Μαραθώνια διαδρομή 42.195 μέτρων παράλληλα με το παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού, ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ περιλαμβάνει Ημιμαραθώνιο, τον Πετρολίνα Δρόμο Ενέργειας 10χλμ και τον Ατομικό Δρόμο 5χλμ. Το Σάββατο, 23 Μαρτίου θα λάβουν χώρα ο Primetel Εταιρικός Δρόμος 5χλμ αλλά και η Youth Race για παιδιά 6-16 χρόνων.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.facebook.com/limassolmarathon και εγγραφές στο www.limassolmarathon.com.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top