ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τρομερό ΓΛΕΝΤΙ της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Ρεάλ με Μέσι – Διαφορά… 22 νικών!

Τρομερό ΓΛΕΝΤΙ της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Ρεάλ με Μέσι – Διαφορά… 22 νικών!

Οι αριθμοί που δείχνουν την απόλυτη συμβολή του Λιονέλ Μέσι προκειμένου η Μπαρτσελόνα να ξεπεράσει τη Ρεάλ Μαδρίτης κατά μία νίκη στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε και στο clasico του πρωταθλήματος της Ρεάλ Μαδρίτης και έτσι την ξεπέρασε κατά μία νίκη στα μεταξύ τους παιχνίδια με τους Μπλαουγκράνα πλέον να μετρούν 96 τρίποντα και τους Μερένχες 95.

Ο Λιονέλ Μέσι έφτασε τις 12 νίκες μέσα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, έχοντας σκοράρει μάλιστα και 15 τέρματα, ενώ αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι η τεράστια συνεισφορά του ώστε η Μπάρτσα να ανατρέψει την κατάσταση στις νίκες επί των Μαδριλένων.

Πριν τον Μέσι, η Ρεάλ υπερτερούσε με μεγάλη διαφορά, έχοντας 87 νικηφόρα αποτελέσματα έναντι 66 της Μπαρτσελόνα.

Με τον Μέσι η Μπάρτσα… απογειώθηκε στα clasicos κάνοντας την ανατροπή με 30 νίκες και δεχόμενη την ήττα μόλις οκτώ φορές, φτάνοντας έτσι σε αυτό το 96-95 που δίνει πλέον το πάνω χέρι στους Καταλανούς.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top