ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ: Τουρκοκυπριακή περιουσία η οικοδομή

ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ: Τουρκοκυπριακή περιουσία η οικοδομή

Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Λευκωσίας, σε ανακοίνωσή της, σε σχέση με την πτώση μικρού τμήματος πλίνθινου τοίχου σε οικοδομή στην οδό Αρσινόης αναφέρει πως η συγκεκριμένη μονώροφη οικοδομή είναι τουρκοκυπριακή περιουσία και βρίσκεται υπό τη διαχείριση του κηδεμόνα τουρκοκυπριακών περιουσιών.

Έχουμε ενημερωθεί ότι για τις οικοδομές αυτές έχουν δοθεί οδηγίες για τον πλήρη έλεγχο τους από τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους, προστίθεται.

Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου έσπευσε στο σημείο και διαπίστωσε την πτώση μικρού τμήματος πλίνθινου τοίχου. Για προληπτικούς μόνο λόγους ασφάλειας αποκόπηκε η κυκλοφορία και συνεργεία της Επαρχιακής Διοίκησης προβαίνουν στην κατεδάφιση της οικοδομής μετά τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων ασφάλειας, σημειώνεται.

Ακόμη αναφέρεται ότι η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Λευκωσίας ήδη προχωρεί σε επείγον έλεγχο όλων των οικοδομών στην Εντός των Πόλη και στους παραδοσιακούς πυρήνες των Αγίων Ομολογητών, Παλουριώτισσας και Καϊμακλίου, οι οποίες μπορεί να επηρεάστηκαν από τις έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών. Ο έλεγχος γίνεται από μεγάλο αριθμό υπαλλήλων του Δήμου και από 9 ιδιωτικά γραφεία μελετητών.

KYΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Πασαλιμάνι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την κατάρρευση του κτιρίου - Το φορτηγό που σκοτώθηκε ο αστυνομικός

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο TikΤοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top