ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πηγαινοερχόταν τακτικά ο καταζητούμενος για 22 εκ. δολάρια - Απάτη με εταιρία τροφίμων

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πηγαινοερχόταν τακτικά ο καταζητούμενος για 22 εκ. δολάρια - Απάτη με εταιρία τροφίμων

Δεν συγκατατίθεται στην έκδοση του στην Ουκρανία ο 50χρονος που συνελήφθη την Τρίτη (5/03) στη βάση διεθνούς εντάλματος σύλληψης του, σχετικά με υπόθεση απάτης 22 εκατομμυρίων δολαρίων Αμερικής.

Όπως πληροφορείται το ThemaOnline, ο 50χρονος εμπλέκεται σε υπόθεση στη χώρα του, όπου φαίνεται μαζί με τον Διευθυντή εταιρίας τροφίμων, να απέσπασαν μέσω απάτης ποσό 22 εκατομμυρίων δολαρίων Αμερικής το 2013, από ασφαλιστική εταιρία.

Αρμόδια πηγή εξήγησε στην ιστοσελίδα μας ότι ο 50χρονος πηγαινοερχόταν τακτικά στην Κύπρο, ενώ η Αστυνομία Κύπρου έλαβε ενημέρωση για το διεθνές ένταλμα σύλληψης του το 2016.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, αφέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (6/03) ο 50χρονος Ουκρανός, που μεταφέρθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, για τη διαδικασία έκδοσης του πίσω στην χώρα του.

Το Δικαστήριο διέταξε όπως παραδώσει όλα τα ταξιδιωτικά του έγγραφα, το όνομα του να μπει στο stop list, να καταθέσει χρηματική εγγύηση ύψους 30 χιλιάδων ευρώ, να οριστεί αξιόχρεος εγγυητής και να παρουσιάζεται τέσσερις φορές την εβδομάδα σε αστυνομικό σταθμό.

Μετά και την μη συγκατάθεση του καταζητούμενου, η διαδικασία για έκδοση του θα συνεχιστεί την Τρίτη 19 Μαρτίου.

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top