Θανατηφόρο στη Λευκωσία: Συνελήφθη ο 35 χρόνος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια
Στη σύλληψη του 35χρονου οδηγού του οχημάτος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια Κρασιά προχώρησε η Αστυνομία.
Η γιαπωνέζικη εταιρεία ανέπτυξε ένα σύστημα ελέγχου της ταυτότητας μέσω της ίριδας, για το ξεκλείδωμα των smartphones με μια σάρωση των ματιών του χρήστη, που θυμίζει κάτι από ταινία επιστημονικής φαντασίας.
Η πρωτότυπη αυτή έκδοση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την είσοδο στο Facebook, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και άλλες web υπηρεσίες, όπως αναφέρει δημοσίευμα της MailOnline και εκτίθεται στο Mobile World Congress στη Βαρκελώνη.
Η εταιρεία σχολίασε ότι η νέα μέθοδος ελέγχου της ταυτότητας του χρήστη που ανέπτυξε, χρησιμοποιεί τεχνολογία αναγνώρισης της ίριδας, η οποία είναι δύσκολο να πλαστογραφηθεί και πολύ βολική για το χρήστη.
«Η οθόνη μπορεί να ξεκλειδώσει απλά… με μια ματιά, κάτι που εξαλείφει την ανάγκη χρήσης των χεριών, όταν για παράδειγμα φορά κανείς γάντια και δε μπορεί να χρησιμοποιήσει τα δακτυλικά του αποτυπώματα».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις