Που ΒΡΕΘΗΚΕ πρώην στέλεχος του ΑΠΟΕΛ και τι έκανε (Φωτογραφία)

Που ΒΡΕΘΗΚΕ πρώην στέλεχος του ΑΠΟΕΛ και τι έκανε (Φωτογραφία)

Το Institute of Sports Analysis INSA Greece ενημερώνει:

«Ο Γιωργος Γεωργιαδης, επικεφαλης του τμηματος αναλυσης του Παναθηναικου βρεθηκε σημερα στις εγκαταστασεις του Ινστιτουτου Αθλητικης Αναλυσης. Ο κ. Γεωργιαδης, ειναι ενας απο τους πλεον καταξιωμενους στον τομε της αναλυσης με πολλα χρονια σπουδαιας εμπειριας, απο αγωνες Champions League με το ΑΠΟΕΛ, των πρωταθληματων Ελλαδας, Σαουδικης Αραβιας, Ηνωμενων Αραβικων Εμιρατων και της Κυπρου. Με τον κ. Γεωργιαδη εγινε παρουσιαση του live coding και του bench coach analysis που αποτελουν την σπουδαιοτερη ταση στην αναλυση και δινουν στο προπονητικο team τη δυνατοτητα αμεσης πληροφορησης και διορθωσης των οσων συμβαινουν στον αγωνιστικο χωρο ή και κατα τη διαρκεια των προπονησεων».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκε έπειτα από περίπου δύο ώρες στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ η συνάντηση των πρεσβευτών του Ισραήλ και του Λιβάνου στις ΗΠΑ, Γιεχιέλ Λάιτερ και Νάντα Χαμάντεχ, στο πλαίσιο απευθείας συνομιλιών που πραγματοποιήθηκαν με τη διαμεσολάβηση της Ουάσινγκτον.

BEST OF TOTHEMAONLINE