ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΞΗΡΑΣΙΑ στο ΓΣΠ σε ένα παιχνίδι με πάθος, δύναμη, αποβολή και ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ!

ΞΗΡΑΣΙΑ στο ΓΣΠ σε ένα παιχνίδι με πάθος, δύναμη, αποβολή και ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ!

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Ομόνοια και Νέα Σαλαμίνα (9/3) ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να μένουν στη λευκή ισοπαλία (0-0). Αποβολή για την Ομόνοια καθώς στο 89′ ο Βύντρα δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Τα πρώτα λεπτά του αγώνα ήταν αναγνωριστικά και οι δύο ομάδες έδειξαν να ψάχονται. Στο 6ο λεπτό είχαμε την πρώτη καλή στιγμή με τον Ραμίρεζ να πιάνει το σουτ, προ της γραμμής ο Κορέια έδιωξε και κράτησε το 0-0.

Στη συνέχεια η είχαμε κάποια άστοχα σουτ και για τους δύο μονομάχους όμως η Ομόνοια κρατούσε περισσότερο τη μπάλα και προσπαθούσε να απειλήσει. Από την άλλη η Νέα Σαλαμίνα με αντεπιθέσεις θέλησε να καταστεί επικίνδυνη αλλά δεν τα κατάφερε στο βαθμό που θα ήθελε.

Και οι δύο ομάδες έπαιζαν κυρίως από δεξιά, οι γηπεδούχοι με το δίδυμο Μότα – Μαυρίας ενώ οι φιλοξενούμενοι με τον Μιντίκκη. Οι δύο τερματοφύλακες όπου χρειάστηκε φώναξαν παρών και έτσι το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Ένα πρώτο ημίχρονο που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και όσοι βρέθηκαν εκεί θα το ξεχάσουν νωρίς.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μια αλλαγή για την Ομόνοια καθώς έμεινε στα αποδυτήρια ο Κατετάγης και πέρασε μέσα ο Λοέ.

Μπήκαν δυνατά οι πράσινοι στην επανάληψη, έψαχναν με αγωνία το γκολ όμως λίγο η αστοχία τους και λίγο η καλή ανασταλτική λειτουργία της Νέας Σαλαμίνας διατηρούσαν το αποτέλεσμα στο 0-0. Στο 60’ είχαμε αλλαγή για την Ομόνοια καθώς ο Αναστασίου πέρασε στο παιχνίδι τον Ματ Ντάρμπισαϊαρ στη θέση του Κολοβού. Στο μεταξύ ένα λεπτό προηγουμένως, ο Ραμίρεζ έκανε το σουτ και η μπάλα έφυγε λίγο έξω σε μια καλή στιγμή για τους γηπεδούχους.

Με την πάροδο του χρόνου το παιχνίδι άνοιξε, η μπάλα πήγαινε πάνω – κάτω όμως το ζητούμενο που ήταν το τέρμα δεν ερχόταν για κανέναν από τους δύο.

Δεν πολυδιέφερε η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου με αυτήν του πρώτου, η Ομόνοια έψαχνε το γκολ αλλά δεν το έβρισκε ενώ η Νέα Σαλαμίνα δια μέσου αντεπιθέσεων ήθελε να βρει το τέρμα αλλά και να κρατήσει λίγο μπάλα για να κτίσει το δικό της παιχνίδι.

Στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο η Ομόνοια ανέβασε απόδοση, όμως όποτε έφτανε κοντά στο γκολ ο Βεσελόφσκι δήλωνε παρών και στερούσε την παραβίαση των διχτύων του.

Οι γηπεδούχοι ανέβαζαν αρκετούς παίκτες πάνω από τη μεσαία γραμμή και αυτό άφηνε διαδρόμους που οδηγούσαν προς την εστία του Μεχίας. Η είσοδος του Ελουντού βοήθησε τη Νέα Σαλαμίνα που είχε και αυτή τις καλές τις στιγμές όμως ο Μεχίας ήταν πανέτοιμος όποτε χρειάστηκε.

Με αυτά και με αυτά, σε ένα παιχνίδι με ευκαιρίες και καλό ρυθμό, οι δύο μονομάχοι έμειναν στο 0-0 με το τελευταίο 15λεπτο να διεξάγεται ένα ανοικτό παιχνίδι που έδωσε το δικαίωμα και στους δύο να απειλήσουν. Δεν βρήκαν στόχο σε καμία περίπτωση όμως και στο 89′ είχαμε και την αποβολή του Βύντρα με δεύτερη κίτρινη αλλά η αριθμητική ανισορροπία δεν στοίχησε στην Ομόνοια.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Μεχίας, Μότα, Μανρίκε, Βύντρα, Κούσουλος, Κατελάρης (46΄Λοέ) Γκόμεθ, Τζιωνής (77΄Μόντες) Κολοβός (62΄Ντάρμπισαϊαρ) Μαυρίας, Ραμίρεζ.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Βεσελόφσκι, Γκολομπάρτ, Φουστάρ, Χριστοφόρου, Μιντίκκης, Κορέια, Νουρ, Μαργκάσα (77΄Κωστή) Τιάγκο, Τισντέλ (68’Ελουντού), Κίνγκσλεϊ.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ντάρμπισαϊρ.

ΚΟΚΚΙΝΗ: Βύντρα (2η κίτρινη)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top