ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Και ο Μαρινάκης έταζε 20 (ΕΙΚΟΣΙ!) σερί πρωταθλήματα, αλλά…

Και ο Μαρινάκης έταζε 20 (ΕΙΚΟΣΙ!) σερί πρωταθλήματα, αλλά…

Πολύς ντόρος γίνεται στα social media από χθες βράδυ, μετά την ατάκα του Προέδρου του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομου Πετρίδη, μετά τη λήξη του ισόπαλου αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ, όπου εξέφρασε τη σιγουριά του ότι η ομάδα του θα κατακτήσει ΚΑΙ το φετινό πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη ΑΤΑΚΑ Πετρίδη μετά το «Χ» με την ΑΕΚ για τον φετινό πρωταθλητή

Το παράξενο θα ήταν να έλεγε το αντίθετο ο διοικητικός ηγέτης του ΑΠΟΕΛ. Να έλεγε πχ. ότι η ομάδα του είναι αουτσάιντερ επειδή είναι στο -2 από την κορυφή και ότι πλέον το πρωτάθλημα μάλλον θα χαθεί! Αν έκανε τέτοια δήλωση (που δεν υπήρχε πότε περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο) τότε ναι, θα ήταν απόλυτα λογικό να προκαλέσει ΣΑΜΑΤΑ!

Έχοντας δει την ομάδα να κατακτά το περσινό πρωτάθλημα κόντρα στα προγνωστικά, ενώ  στην πρώτη του σεζόν (2013-2014) στη δεύτερη του θητεία στην Προεδρία, είδε τον ΑΠΟΕΛ να καλύπτει διαφορά έξι πόντων από την ΑΕΛ στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, είναι απόλυτα λογικό να εκφράζεται με αυτό τον τρόπο, έστω κι αν πολλοί θεωρούν αλαζονική την ατάκα του.

Το θέμα όμως δεν είναι τι πιστεύει ο Πρόδρομος Πετρίδης ή ο Νίκος Κίρζης, αλλά τι θα κάνουν οι ομάδες τους στον αγωνιστικό χώρο.

Γιατί και ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Πειραιώς, Βαγγέλης Μαρινάκης, έταζε 20 (ΕΙΚΟΣΙ!) σερί πρωταθλήματα στον κόσμο των «ερυθρολεύκων», αλλά σταμάτησε στα επτά και τα τελευταία δύο χρόνια, ο τίτλος καταλήγει σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

Τη δεδομένη στιγμή πάντως, για να δικαιωθεί ο κ. Πετρίδης, θα πρέπει ο ΑΠΟΕΛ να σταματήσει να «πετάει» βαθμούς δεξιά και αριστερά, όπως κάνει εδώ και αρκετές αγωνιστικές.

Το οξύμωρο με την ομάδα της Λευκωσίας, είναι ότι δείχνει ικανή να κερδίσει ακόμα δύο φορές τον Απόλλωνα φέτος και να καταφέρει να χάσει το πρωτάθλημα, αφού η αστάθεια που παρουσιάζει και τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της, όπως και η μη ικανότητα της να κερδίσει παιχνίδια στα οποία ήταν το ακλόνητο φαβορί για τη νίκη (πχ. με Αλκή, Πάφο και Νέα Σαλαμίνα), είναι αυτά που επέτρεψαν στον Απόλλωνα να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, οκτώ «στροφές» πριν τη λήξη του ποδοσφαιρικού «μαραθωνίου».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top