ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρωτάθλημα 12 ή 14 και 16 ομάδων; ΞΕΚΑΘΑΡΗ η άποψη του Αναστασίου!

Πρωτάθλημα 12 ή 14 και 16 ομάδων; ΞΕΚΑΘΑΡΗ η άποψη του Αναστασίου!

Ο προπονητής της Ομόνοιας, Γιάννης Αναστασίου, μίλησε στην ελλαδική εφημερίδα «Karfitsa» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο Κυπριακό πρωτάθλημα, λέγοντας τα εξής:

«Το κυπριακό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Με τη νέα δομή που έχει πάρει, με την μείωση των ομάδων σε 12, έχει γίνει πολύ ελκυστικό. Έχει αυξηθεί ο ανταγωνισμός, τα ντέρμπι και αυτό βοηθάει πολύ τις ομάδες να εξελιχθούν, να δυναμώσουν και να ανταπεξέλθουν σε δύσκολες συνθήκες.

Είναι ένας από τους βασικούς λόγους που οι κυπριακές ομάδες έχουν αρκετά καλή εικόνα και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τα τελευταία χρόνια.

Σε ότι αφορά πιο τεχνικά στοιχεία, το ποδόσφαιρο εδώ θυμίζει έντονα την Ελλάδα. Υπάρχει πάθος, ζεστή ατμόσφαιρα, υπάρχει καλή ποιότητα ξένων ποδοσφαιριστών και νομίζω πως η εικόνα που έχει περάσει για το κυπριακό ποδόσφαιρο το αδικεί πολύ».

Για το αν θεωρεί πως αν τελικά προχωρήσει το πλάνο της αναδιάρθρωσης στο ελληνικό πρωτάθλημα, αυτό θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του, ανέφερε:

«Ναι. Θα βελτιώσει τον ανταγωνισμό. Δυστυχώς στην Ελλάδα πολλές φορές θέλουμε να κάνουμε πράγματα, αλλά στο τέλος δεν προχωρούν για λόγους που γνωρίζουμε. Αναθεωρούμε απόψεις και αποφάσεις.

Πιστεύω πως ένα πρωτάθλημα 12-14 ομάδων θα αλλάξει τα τωρινά δεδομένα. Θα αυξήσει τον ανταγωνισμό και τη δυναμική των ομάδων. Τα ντέρμπι μεταξύ των μεγάλων ομάδων θα είναι περισσότερα και τα οφέλη θα είναι σαφώς πιο μεγάλα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top