ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΟΣ ο Τραμετσάνι – Ο ΑΠΟΕΛ, το νέο του συμβόλαιο, το ενδεχόμενο επιστροφής και το Γιούβε-Ατλέτικο!

ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΟΣ ο Τραμετσάνι – Ο ΑΠΟΕΛ, το νέο του συμβόλαιο, το ενδεχόμενο επιστροφής και το Γιούβε-Ατλέτικο!

Δηλώσεις σε ένα ακόμη Μέσο της πατρίδας του παραχώρησε ο Ιταλός προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Πάολο Τραμετσάνι, ο οποίος αυτή τη φορά μίλησε στο calciomercato.it για την παρουσία του στον πάγκο των «γαλαζοκιτρίνων», αλλά και για το μεγάλο ματς ανάμεσα στη Γιουβέντους και την Ατλέτικο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την παρουσία του στον ΑΠΟΕΛ:

«Είναι μία μεγάλη εμπειρία σε μία σημαντική ομάδα που τα πήγε καλά σε διεθνές επίπεδο. Υπάρχει ένα μεγάλο πάθος απ΄ όλους που γίνεται αντιληπτό και οι οπαδοί είναι πολύ θερμοί με την ομάδα.

Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα το να μπορούμε να διεκδικούμε τον τίτλο που είναι ο μεγάλος στόχος της ομάδας σε κάθε σεζόν. Αυτή την στιγμή είμαστε στη 2η θέση και έχουμε προκριθεί στα ημιτελικά του κυπέλλου. Οι επόμενοι δύο μήνες θα είναι πολύ σημαντικοί και θα κρίνουν τα πάντα».

Για το αν έχει στόχο να επιστρέψει στην Ιταλία ως προπονητής:

«Το τι θα συμβεί στο μέλλον, δεν το ξέρω. Εργάζομαι για να βελτιώνομαι και τα οκτώ χρόνια ζωής στο εξωτερικό, ήταν και είναι πολύ σημαντικά για εμένα.

Τον Οκτώβριο υπέγραψα συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ μέχρι τον Ιούνιο του 2019 και πριν από τρεις εβδομάδες, η εταιρεία επέκτεινε το συμβόλαιο μου για έναν ακόμη χρόνο.

Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος που έχω την εμπιστοσύνη του συλλόγου. Εδώ μετράει μόνο η νίκη και οι τίτλοι, τίποτε άλλο.

Έχουν μεγάλη επιθυμία όλοι στην ομάδα για να πετύχουν σημαντικούς στόχους, που σε ωθούν να προσπαθείς συνεχώς για το καλύτερο».

Για το παιχνίδι της Γιουβέντους με την Ατλέτικο Μαδρίτης, σχολίασε τα εξής:

«Η ομάδα του Αλέγκρι έχει τα πάντα για να ανατρέψει το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Προσωπικότητα, εμπειρία, ατομική ποιότητα, δύναμη και παίκτες που μπορούν να σκοράρουν ανά πάσα στιγμή.

Είμαι πεπεισμένος ότι η Γιουβέντους θα περάσει στον επόμενο γύρο. Το λαμβάνω από το πως φτιάχνουν το κλίμα και προετοιμάζονται για το παιχνίδι, από τους παίκτες και τον προπονητή, μέχρι τους οπαδούς».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top