Ήταν ένα από τα πιοαγαπημένα συγκρότημα και φαίνεται πως υπάρχουν πιθανότητες να επιστρέψουν στη σκηνή, οι Hi5!
Την αποκάλυψη έκανε ένα από τα μέλη του συγκροτήματος στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Star, "Στη Φωλιά των ΚουΚου" και συγκεκριμένα η Ειρήνη Ψυχράμη.
Στην κοινή συνέντευξη που έδωσε με την αδερφή της, Αφροδίτη, αποκάλυψε πως υπάρχουν σοβαρές σκέψεις και συζητήσεις για επανένωση τους!
«Το Pop Star ήμουν 19 χρονών. Το βίωσα πολύ προσγειωμένα», σημείωσε αρχικά η Ειρήνη.
«Υπάρχει περίπτωση να ξαναενωθούν οι HI-5. Έχουμε μιλήσει με τη Σάγια και τη Μαρλέν, απλώς λίγο στο πως θέλουμε να γίνει δεν έχουμε συμφωνήσει. Δηλαδή εγώ δεν θα ήθελα να έχει διάρκεια. Θέλω να πω θα ήθελα να κάνουμε μια-δυο συναυλίες μεγάλες», είπε.
Θυμίζουμε ότι, οι Hi-5 ήταν ελληνικό ποπ συγκρότημα που αποτελείτο από τις: Μαρλέν Αγγελίδου, Ειρήνη Ψυχράμη, Shaya, Νάνσυ Στεργιοπούλου και η Κύπρια Φρόσω Παπαχαραλάμπους.
Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 2003, όταν οι πέντε γυναίκες ήταν οι νικήτριες της ελληνικής έκδοσης του σόου Popstars.
Η μπάντα είχε μεγάλη επιτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο, ωστόσο διαλύθηκε το 2005, ακολουθώντας ξεχωριστές καριέρες το κάθε μέλος της.
Η Φρόσω Παπαχαραλάμπους ήταν η μόνη που σταμάτησε να τραγουδάει μετά τη διάλυση των Hi-5, επιστρέφοντας στην Κύπρο για να συνεχίσει τις σπουδές της.
Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.