ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Αστυνομικός εισέβαλε στην οικία συντρόφου μάρτυρα κατηγορίας σε σοβαρό έγκλημα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Αστυνομικός εισέβαλε στην οικία συντρόφου μάρτυρα κατηγορίας σε σοβαρό έγκλημα

17:07 (13/03) - Σοβαρή υπόθεση σε βάρος μέλους της εξετάζει η Αστυνομία Κύπρου.

Του Φάνη Μακρίδη

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες μας, αστυνομικός που υπηρετεί στην Μηχανοκίνητη Μονάδα Άμεσης Δράσης (ΜΜΑΔ) φέρεται να εισήλθε παράνομα στην οικία γυναίκας το βράδυ της Τρίτης (12/03).

Η ιδιαιτερότητα στην προκειμένη περίπτωση που προσδίδει μεγαλύτερες διαστάσεις στο όλο θέμα, είναι ότι η εν λόγω γυναίκα είναι σύντροφος βασικού μάρτυρα κατηγορίας σε υπόθεση σοβαρού εγκλήματος, η εκδίκαση του οποίου είναι σε εξέλιξη.

Μάλιστα, η γυναίκα φέρεται να είχε καταγγείλει από πριν στην Αστυνομία ότι το εν λόγω μέλος της δύναμης επρόκειτο να εισβάλει στο σπίτι της για να την βλάψει. Έτσι, λοιπόν, όταν το εν λόγω στέλεχος της δύναμης εισήλθε στην οικία της παραπονούμενης, υπήρχαν ήδη στο σημείο συνάδελφοί του εν υπηρεσία.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, από το Αρχηγείο Αστυνομίας υπήρξε η ανάλογη ευαισθητοποίηση. Κι αυτό γιατί δόθηκαν αμέσως οδηγίες προκειμενου να αρχίσει πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του εν λόγω μέλους της ΜΜΑΔ, αλλά και να διερευνηθεί το ενδεχόμενο διάπραξης ποινικών αδικημάτων από πλευράς του.

Ήδη η γυναίκα έδωσε κατάθεση, δηλώνοντας πως ο αστυνομικός εισήλθε με τη βία στο σπίτι της για να την βλάψει, λόγω του γεγονότος ότι ο σύντροφός της είναι μάρτυρας κατηγορίας στη συγκεκριμένη υπόθεση. Αυτές οι θέσεις αντικρούονται από τον αστυνομικό που προβάλλει τους δικούς του ισχυρισμούς.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top