Νεότερα για Τέτε και Τρισκόφσκι ενόψει Νέας Σαλαμίνας – Κανονικά ο Τρουγιόλς

Νεότερα για Τέτε και Τρισκόφσκι ενόψει Νέας Σαλαμίνας – Κανονικά ο Τρουγιόλς

Δεν προλαβαίνουν τον Σαββατιάτικο (16/03) αγώνα της ΑΕΚ με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα οι Τέτε και Τρισκόφσκι, οι οποίοι ούτε σήμερα (14/03) προπονήθηκαν με τους συμπαίκτες τους και ως εκ τούτου, θεωρείται απίθανο να συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Αμφότεροι δεν είναι έτοιμοι ακόμα για να προπονηθούν σε φουλ ρυθμούς και δεν πρόκειται να ρισκάρει τη συμμετοχή τους ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ, ειδικά από τη στιγμή που ακολουθεί διακοπή στο πρωτάθλημα λόγω υποχρεώσεων της Εθνικής Κύπρου.

Θεωρείται δεδομένο ότι θα είναι απόλυτα έτοιμοι για το ντέρμπι της επόμενης (4ης) αγωνιστικής των πλέι-οφ με αντίπαλο τον Απόλλωνα στις 30 Μαρτίου στην «Αρένα».

Από εκεί και πέρα, ο Τρουγιόλς ξεπέρασε το μικροπρόβλημα τραυματισμού του και είναι κανονικά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, ενώ σίγουροι απόντες θα είναι οι τραυματίες Νάτσο Κάσες και Ακοράν Ρέγιες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επίσκεψη Γκουτέρες ανοίγει νέο κύκλο διπλωματικών διεργασιών-Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο- Το δύσκολο στοίχημα της επανέναρξης των συνομιλιών

Κυπριακό: Η επίσκεψη Γκουτέρες ανοίγει νέο κύκλο διπλωματικών διεργασιών-Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο- Το δύσκολο στοίχημα της επανέναρξης των συνομιλιών

Σε μία από τις σημαντικότερες διπλωματικές στιγμές των τελευταίων ετών για το Κυπριακό, εξελίσσεται η επικείμενη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου, σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας τόσο σε επίπεδο ΟΗΕ όσο και μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE