ΘΛΙΨΗ: Πέθανε στις εξέδρες μετά από ανακοπή

ΘΛΙΨΗ: Πέθανε στις εξέδρες μετά από ανακοπή

Τραγικό γεγονός στο Κάλιαρι – Φιορεντίνα καθώς ένας οπαδός της ομάδας της Σαρδηνίας άφησε την τελευταία του πνοή στις εξέδρες.

Ο άτυχος οπαδός της Κάλιαρι κατέρρευσε στα τελευταία λεπτά της νίκης της με 2-1 επί της Φιορεντίνα.

Ο 45χρονος Ντανιέλε Ατζόρι υπέστη ανακοπή στις εξέδρες και αμέσως γιατροί έσπευσαν στο σημείο για να τον επαναφέρουν, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Δυστυχώς ο φίλος της Κάλιαρι έφυγε από τη ζωή πριν καν προλάβουν να τον μεταφέρουν με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, με τον σύλλογο να ανακοινώνει το τραγικό γεγονός το πρωί του Σαββάτου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξαν και κάποια απαράδεκτα συνθήματα από μερίδα των οπαδών της Φιορεντίνα για τον άτυχο φίλο της Κάλιαρι, τα οποία ωστόσο έσπευσαν αμέσως να καταδικάσουν αρκετοί οπαδοί των Βιόλα.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Την έντονη ανησυχία της Κυβέρνησης εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε σχέση με την ενέργεια του Φειδία Παναγιώτου να πάρει συνέντευξη από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στο λεγόμενο «προεδρικό» του ψευδοκράτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE