ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ: Η παράμετρος που έσωσε τη ζωή του 39χρονου – «Κινδύνευσε κι από τη φωτιά»

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ: Η παράμετρος που έσωσε τη ζωή του 39χρονου – «Κινδύνευσε κι από τη φωτιά»

Μια σημαντική παράμετρος αποδείχθηκε σωτήρια για τον 39χρονο μοτοσικλετιστή που τραυματίστηκε σοβαρά σε ατύχημα στην οδό Τουσχανέ στη Λάρνακα το βράδυ της Τρίτης (19/03, 21:15).

Αυτή η παράμετρος έχει να κάνει με την ασφάλεια και συγκεκριμένα το γεγονός ότι ο οδηγός του δίκυκλου φορούσε κράνος.

«Στην προκειμένη περίπτωση ήταν σημαντικό το γεγονός ότι ο πολυτραυματίας έφερε κράνος εγκεκριμένου τύπου και αυτό αποδείχθηκε σωτήριο» σχολίασε μέσω τοποθετήσεών του στο ThemaOnline ο υπεύθυνος Τροχαίας Λάρνακας, Χάρης Χατζηγιασεμή.

Να σημειωθεί ότι ο 39χρονος που εργαζόταν ως διανομέας φαγητού σε εστιατόριο, κινδύνεψε και από τη φωτιά που ξέσπασε αμέσως μετά τη σύγκρουση του σκούτερ ]-που οδηγούσε- με το όχημα ιδιωτικής χρήσης.

«Ευτυχώς, πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο τον απομάκρυναν έγκαιρα. Η φωτιά είχε επεκταθεί και απείλησε τη ζωή του 39χρονου» μας ανέφερε ο κ. Χατζηγιασεμή.

Θυμίζουμε ότι ο μοτοσικλετιστής νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 20:15, στην οδό Τουσχανέ, στη Λάρνακα, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 57χρονος κάτοικος της πόλης, υπό συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα, που οδηγούσε ο 39χρονος.

Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κατάγματα αυχένα, λεκάνης, δεξιού ποδιού και πλευρών. Αφού υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, κρατήθηκε για νοσηλεία, διασωληνωμένος, στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως αρκετά σοβαρή.

Από τη σύγκρουση, ξέσπασε φωτιά στα δύο οχήματα, η οποία κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Η Τροχαία Λάρνακας διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.

Φ.Μ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top