Τηλεφωνικές επαφές Ρούτε με Μέι, Τουσκ, Μακρόν και Μέρκελ για το Brexit

Τηλεφωνικές επαφές Ρούτε με Μέι, Τουσκ, Μακρόν και Μέρκελ για το Brexit

Τηλεφωνικές επαφές με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ και την Καγκελάριο της Γερμανίας Αγκελα Μέρκελ είχε ο Πρωθυπουργός της Ολλανδίας Μάρκ Ρούτε, σε σχέση με την αυριανή συζήτηση των 27 για το Brexit.

Όπως ο ίδιος ανακοίνωσε αναμένεται να τηλεφωνήσει και στην Τ. Μέι για το ίδιο θέμα τις επόμενες ώρες, ενώ έχει προγραμματίσει επικοινωνία και με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμ. Μακρόν αύριο το πρωί.

"Οι 27 της ΕΕ θα συζητήσουν την πρόταση του ΗΒ για την επέκταση του άρθρου 50, όπως η Τ.Μει το περιέγραψε στο γράμμα της προς τον Ντ.Τουσκ", λέει ο Μ.Ρούτε και διευκρινίζει: "Είναι σημαντικό η επέκταση να εξυπηρετεί ένα ξεκάθαρο σκοπό, και αυτός ο σκοπός να έχει πολιτική υποστήριξη στο ΗΒ".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

Στη βάση των ανακοινώσεων της Νομικής Υπηρεσίας, η Κυβέρνηση θα πράξει ό,τι χρειάζεται, πάντα στη βάση του Συντάγματος, για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναφερόμενος στο θέμα του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής Κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE