ΠΑΦΟΣ: Νόμιζε ότι έκρυψε καλά τις ουσίες ο 34χρονος - Πιάστηκε από τα «λαγωνικά» της ΥΚΑΝ

ΠΑΦΟΣ: Νόμιζε ότι έκρυψε καλά τις ουσίες ο 34χρονος - Πιάστηκε από τα «λαγωνικά» της ΥΚΑΝ

Στη σύλληψη 34χρονου, προχώρησαν την Πέμπτη (21/3) μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Πάφου, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, παράνομης κατοχής ναρκωτικών και παράνομης χρήσης ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής πληροφορίας, που λήφθηκε στην Αστυνομία, μέλη της ΥΚΑΝ διενήργησαν το μεσημέρι της Πέμπτης (21/3) έρευνα, βάσει Δικαστικού εντάλματος, στην οικία του 34χρονου, στην επαρχία Πάφου, όπου εντόπισαν στην αυλή της οικίας, ένα μεταλλικό δοχείο, το οποίο περιείχε περί τα 41 γραμμάρια κάνναβης.

Στην οικία εντοπίστηκαν επίσης ένας σπαστήρας, εντός του οποίου υπήρχε μισό γραμμάριο κάνναβης και μία ζυγαριά ακριβείας, στην οποία υπήρχαν ίχνη κάνναβης.

Ο 34χρονος συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.