ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εξέλιξη με Ουζόχο – «Μεταφέρεται» σε άλλη ομάδα λόγω… Ανόρθωσης

Εξέλιξη με Ουζόχο – «Μεταφέρεται» σε άλλη ομάδα λόγω… Ανόρθωσης

Με δηλώσεις που έκανε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Νιγηρίας, Gernot Rohr, ανέφερε ότι θα παραχωρήσει στην Ολυμπιακή ομάδα της χώρας κάτω των 23 ετών τον τερματοφύλακα Φράνσις Ουζόχο, προκειμένου να βοηθήσει την πατρίδα του στα προκριματικά του Αφρικανικού κυπέλλου Εθνών.

Η κίνηση αυτή γίνεται ΚΑΙ για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του ο Ουζόχο, αφού η απραξία του στην Ανόρθωση λόγω της… γνωστής υπόθεσης, τον επηρέασε αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά και αυτό φάνηκε και στο χθεσινό ματς με αντίπαλο της Σεϋχέλλες, όπου δέχθηκε ένα «αστείο» για την κλάση του γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΡΑΓΙΚΟ λάθος από τον Ουζόχο και ισοφάριση! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Θα δώσω τρεις παίκτες από την 23άδα μου στο συνάδελφο της Ολυμπιακής ομάδας, για να τους βοηθήσω στους αγώνες των προκριματικών, αφού θέλουμε να προκριθούμε στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2020.

Ο ένας είναι ο Ουζόχο, ο οποίος δεν αγωνίζεται στην ομάδα του, αφού έχουν διοικητικά προβλήματα. Θέλουμε να τον δούμε ξανά να αγωνίζεται και να τον βοηθήσουμε να βρει τον καλό του εαυτό, αφού πήγε καλά στο Μουντιάλ.

Έκανε ένα λάθος στο παιχνίδι με τις Σεϋχέλλες, αλλά τέτοια παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα για έναν τερματοφύλακα όταν ο αντίπαλος δεν κάνει φάσεις.

Όλοι όμως κάνουν λάθη, όχι μόνο οι ποδοσφαιριστές. Το σημαντικό είναι ότι νικήσαμε και δεν στοίχισε αυτό το λάθος που έγινε», δήλωσε ανάμεσα σε άλλα ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Νιγηρίας.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Με πρωταρχικό στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση του κόμματος, ο ΔΗΣΥ βάζει πλώρη για τις Ευρωεκλογές με στόχο την πρωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top