ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Aλλάζει «ΤΡΟΠΑΡΙΟ» ο Σωφρόνης μετά τους ΝΕΟΥΣ τραυματισμούς…

Aλλάζει «ΤΡΟΠΑΡΙΟ» ο Σωφρόνης μετά τους ΝΕΟΥΣ τραυματισμούς…

Μετά το παιχνίδι της πρεμιέρας των πλέι οφφ με την Ομόνοια, ο Σωφρόνης είχε κάνει αναφορά στην ενδεκάδα που χρησιμοποίησε. Ουσιαστικά εξέφραζε την ικανοποίηση του, επειδή είχαν επιστρέψει σημαντικά στελέχη της ομάδας.

Ωστόσο, ο 42χρονος τεχνικός, πλέον θα σκέφτεται πως «με τους παίχτες που θα έχουμε στη διάθεση μας, θα παλέψουμε για επίτευξη των στόχων μας».

Κι αυτό γιατί χάνει για σημαντικό χρονικό διάστημα τον Χάμπο Κυριάκου, όπως έγινε γνωστό προχτές θα επιστρέψει περί τα μέσα του Απρίλη, δεν ξέρει ακόμα πότε ακριβώς θα επανέλθει ο Μουσταφά Καραγιόλ. Την ίδια στιγμή, ο Φακούντο Περέιρα, δεν είναι δεδομένο ότι θα υπολογίζεται για την… κρίσιμη έξοδο στη Λάρνακα το προσεχές Σάββατο.

Στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο τιμωρημένος Εστεμπάν Σακέτι. Επειδή λείπει κι ο Χάμπος, αναγκαστικά θα παίξει σε ρόλο καθαρόαιμου ανασταλτικού χαφ, ένας εκ των Κέβιν Μπρου, Σάσα Μάρκοβιτς. Το σίγουρο ότι θα βρίσκονται κι οι δυο στο αρχικό πλάνο.

Η τεχνική ηγεσία περιμένει ότι οι δυο παίχτες θα… πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους, τώρα που λείπουν άλλοι σημαντικοί παίχτες της μεσαίας γραμμής. Από τον Σέρβο Μάρκοβιτς οι τεχνικοί υπεύθυνοι δεν έχουν κανένα παράπονο, επειδή από το καλοκαίρι μέχρι τις αρχές του Γενάρη που τραυματίστηκε, ήταν από τους πολυτιμότερους παίχτες της ομάδας.

Όσο για τον Μπρου, δεν δικαιολόγησε σε μεγάλο βαθμό, τις συστάσεις που τον συνόδευαν, όταν οι υπεύθυνοι του προγραμματισμού τον επέλεγαν το καλοκαίρι ως τον παίχτη που θα αντικαθιστούσε τον Άλεφ Ντος Σάντος. Ο πιο αποτρεπτικός παράγοντας για τον Γάλλο χαφ, για να μπορέσει να ρολάρει και να πιάσει ρυθμό, ήταν το ότι κάθε τρεις και λίγο έμενε έξω λόγω μυικών τραυματισμών.

Τα έχουμε αναλύσει αρκετές φορές, ότι ο σχεδιασμός του καλοκαιριού σε καμία περίπτωση δεν τους βγήκε στον Απόλλωνα. Το πρόβλημα είναι ότι μόνο για την θέση του αριστερού μπακ, μπήκαν στη διαδικασία να «διορθώσουν» το λάθος με την επιλογή του Σουμά. Έφεραν στη θέση του τον Τσέχο Κερμπρ, αλλά αυτός πριν προλάβουν να… μάθουν τη φάτσα του οι οπαδοί της ομάδας, είχε σοβαρό τραυματισμό στη μέση και τέθηκε νοκ άουτ. Σε δυο-τρεις εβδομάδες ίσως μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Η δεύτερη προσθήκη του Γενάρη ήταν ο Σέρβος Βαχίτ Σελίμοβιτς. Ακόμα κι αυτός ταλαιπωρήθηκε από μυικό τραυματισμό τις τελευταίες 3 εβδομάδες, μάλλον θα είναι στη διάθεση του προπονητή στην επόμενη αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Επειδή είχε τραυματισμό, ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός, δεν πήγε ούτε στην εθνική ομάδα του Λουξεμβούργου που τον είχαν καλέσει. Είναι Σερβικής καταγωγής, αλλά γεννήθηκε στο Λουξεμβούργο, ενώ ποδοσφαιρικά «αναγιώθηκε» ουσιαστικά στη Γαλλία.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Οι ΗΠΑ καταρρίπτουν το αφήγημα Τατάρ - Δίνουν χρόνο στην αποστολή της Ολγκίν

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

Μαρίνα Σάττι: Τι δήλωσε η ομάδα της για την ελληνική συμμετοχή και το μήνυμα της τραγουδίστριας

Εντόπισαν 113 κροτίδες σε οικία ανήλικου στη Λευκωσία - Αναμένεται να κληθεί για ανάκριση - Φωτογραφία



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top