Άγριο φονικό στη Λεμεσό: Θα παραπεμφθεί για νοσηλεία ο 48χρονος που σκότωσε τον πατέρα του – Διερευνάται φόνος εκ προμελέτης
Άγριο το φονικό που εκτυλίχθηκε στη Λεμεσό τα ξημερώματα.
«Είχαμε την εικόνα που είδαμε γιατί ήρθαν να βγάλουν κάρτα το βράδυ του αγώνα. Ανοίγουμε συνεργεία στο γήπεδο όμως δεν προσφέρονται για μαζική έκδοση. Εφτά, οκτώ μήνες μετά την εφαρμογή, υπάρχουν τόσα σημεία διαθέσιμα να βγάλεις κάρτα και να έχουμε σε ένα αγώνα γύρω στα 1500 άτομα που να έρθουν στο γήπεδο πριν το ματς να βγάλουν κάρτα; Θεωρώ πως οι ίδιοι οι οπαδοί έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο για την ουρά αλλά εντάξει πιθανό να μην το περίμεναν ούτε εκείνοι.
Στο ματς με το Βέλγιο είχαμε αποφασίσει πως θα πάρουμε τρία επιπλέον συνεργεία αφού έστειλαν δικά τους συνεργεία η ΑΕΚ, η Ανόρθωση και η Νέα Σαλαμίνα τις οποίες και ευχαριστούμε που μας βοήθησαν.
Το θέμα της κάρτας έχει πάρει διαστάσεις. Έχει δημιουργηθεί μια μόδα με τον κόσμο να μη βγάζει κάρτα. Υπάρχουν άλλοι σοβαρότεροι λόγοι που ο κόσμος δεν πάει στο γήπεδο. Δεν πάει στο γήπεδο γιατί δεν θέλει. Επιλέγει άλλες λύσεις, δεν αποτελεί μια εμπειρία όλο αυτό».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις