ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Κύπριος που είναι ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ για την επίθεση – Η άλλη περίπτωση που «παίζει» για ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ…

Ο Κύπριος που είναι ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ για την επίθεση – Η άλλη περίπτωση που «παίζει» για ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ…

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού γνωρίζει άψογα την αγορά της Αγγλίας, από την οποία έχει ξεχωρίει 2 πολύ καλές περιπτώσεις νεαρών ποδοσφαιριστών.

Στην αγγλική αγορά και πιο συγκεκριμένα στη Νιούκαστλ και τη Γουέστ Χαμ εστιάζει την προσοχή του ο Νίκος Νταμπίζας ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού», που είχε περάσει 5 χρόνια από την ποδοσφαιρική του καριέρα στις «καρακάξες», έχει διατηρήσει πολύ καλές σχέσεις με τους ανθρώπους της ομάδας, όπως και με του αντίστοιχους των «σφυριών» και θεωρεί πως μπορεί να φέρει στον Παναθηναϊκό κάποιους αξιόλογους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Φυσικά, πρόκειται για πιτσιρικάδες των ακαδημιών, που μπορούν να δοθούν δανεικοί προκειμένου να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους. Ο Νταμπίζας γνωρίζει πολύ καλά τα τεκτενώμενα στα τμήματα υποδομής των αγγλικών αυτών ομάδων και έχει ξεχωρίσει 2 νεαρούς, έναν από κάθε ομάδα, οι οποίοι πιστεύει ότι θα κάνουν τη διαφορά. Πρόκειται για τον Κέιλαντ Γουάτς της Νιούκαστλ και τον Οδυσσέα Σπυρίδη της Γουέστ Χαμ.

Ο Γουάτς είναι 19 ετών (γεννημένος στις 3/11/1999) και αγωνίζεται κυρίως ως μέσος. Πρόκειται για έναν εξαιρετικά ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, ο οποίος χαρακτηρίζεται ως «box to box» μέσος, ενώ μπορεί να καλύψει και το δεξί άκρο της άμυνας.

Οι άνθρωποι της Νιούκαστλ τον πιστεύουν πολύ και στο μέλλον θέλουν να τον δουν στην πρώτη ομάδα, γι’ αυτό θα ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία να τον παραχωρήσουν σε μία ομάδα με τη μορφή δανεισμού, ώστε να πάρει αγωνιστικά λεπτά.

Ο Σπυρίδης είναι Έλληνας, που μεγάλωσε στην Κύπρο και αγωνίζεται ως επιθετικός. Είναι 18 ετών (γεννημένος στις 17/1/2001) και βρίσκεται στην ομάδα U18 της Γουέστ Χαμ. Ο πιτσιρικάς θεωρείται σπουδαίο ταλέντο και πιθανότατα να απασχολήσει τον Παναθηναϊκό ως «επένδυση» στο άμεσο μέλλον.

Πηγή: talentabout.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

Μείωση επιτοκίων: Ο λόγος που βρίσκεται στον «αέρα» - Ποιες οι σκέψεις της ΕΚΤ και τα σενάρια – Όσα αναφέρει οικονομολόγος στο «Τ»

Έμπλεξε 23χρονος: Συνελήφθη για οπλοφορία - Στα χέρια της Αστυνομίας και ανήλικος

Ετοιμαστείτε για «καυτές» μέρες: Πότε έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας - Συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα

«Θα στείλω όταν φτάσω» - Συγκινεί το νέο τραγούδι για τα Τέμπη



Έντονη αντίδραση της Αρχής κατά της Διαφθοράς για Κατσουνωτό - «Έδειξε ανυπακοή σε πρόνοιες της νομοθεσίας»

Έντονη αντίδραση της Αρχής κατά της Διαφθοράς για Κατσουνωτό - «Έδειξε ανυπακοή σε πρόνοιες της νομοθεσίας»

Στην απόφαση για τη μη άσκηση ποινικής δίωξης στον Μιχάλη Κατσουνωτού προχώρησε η Νομική Υπηρεσία, προκαλώντας την αντίδραση Αρχής κατά της Διαφθοράς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top