Βρέθηκε το κτίριο που θα στεγάσει το VAR!

Βρέθηκε το κτίριο που θα στεγάσει το VAR!

Δεν αποκλείεται να μεταφερθεί στο ίδιο κτίριο και η κεντρική επιτροπή διαιτησίας.

Ένα σημαντικό βήμα για την λειτουργία του VAR από την επόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας έγινε σήμερα με την απόφαση της ΕΠΟ να προχωρήσει στην ενοικίαση ακινήτου που θα στεγάσει τον εξοπλισμό του VAR και θα λειτουργεί ως το στρατηγείο της διαιτησίας, αφού δεν αποκλείεται να μεταφερθεί εκεί και η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

Το κτίριο που θα ενοικιάσει η ΕΠΟ βρίσκεται στο Μαρούσι, έχει επιφάνεια 354 τετραγωνικά μέτρα και άλλους χώρους (αποθήκες κλπ) και θεωρείται ότι πληροί όλες τις προϋποθέσεις για τη λειτουργία του VAR.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Την ώρα που ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ανέβαινε στο βήμα της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, η τουρκική πλευρά δεν επέλεξε να παραμείνει στην αίθουσα. Η θέση της τουρκικής αντιπροσωπείας έμεινε άδεια.