ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πιθανή η αποχώρηση του Μικιταριάν!

Πιθανή η αποχώρηση του Μικιταριάν!

Η επιθυμία των διοικούντων των «κανονιέρηδων» να ελαφρύνουν τον ισολογισμό, ενδέχεται να καθορίσει το μέλλον του Μικιταριάν στην Άρσεναλ με πιθανή αποχώρηση.

Σε θολό τοπίο βρίσκεται το μέλλον του Χένρικ Μικιταριάν στην Άρσεναλ, καθώς η διοίκηση της ομάδας επιθυμεί μείωση στο μπάτζετ και το ακριβό συμβόλαιο του αποτελεί πρόβλημα.

Μάλιστα ο προπονητής της ομάδας του Λονδίνου, Ουνάι Έμερι, υποστήριξε πως τα συμβόλαια των υψηλόμισθων παικτών είναι προτιμότερο να τερματιστούν και να υπάρξουν νέα σε παίκτες που θα αποκτηθούν για την ενίσχυση στην άμυνα και το κέντρο.

Αυτή η προσπάθεια της Άρσεναλ, αποδεικνύεται και από την άφιξη του του Ντένις Σουάρεθ από την Μπαρτσελόνα ως δανεικός, αλλά και από την φυγή του Άαρον Ράμσεΐ ως ελεύθερος στην Γιουβέντους.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ο Αρμένιος φόρεσε την φανέλα των «Κανονιέρηδων» έπειτα από την συμφωνία με την Γιουνάιτεντ για ανταλλαγή των Σάντσες και Μικιταριάν, με αντίθετα δρομολόγια.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top