Διπλό ΣΟΚ για τον Σάββα Πουρσαϊτίδη ενόψει ΑΕΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Διπλό ΣΟΚ για τον Σάββα Πουρσαϊτίδη ενόψει ΑΕΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της Νέας Σαλαμίνας για τη σημερινή (28/03) προπόνηση των «ερυθρολεύκων», την προτελευταία ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΛ:

«Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η απογευματινή προπόνηση της ομάδας μας στο προπονητικό μας κέντρο στο Μενεού.

Ο Θεοδόσης Σιαθάς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε από τον αγώνα με την Εθνική μας ομάδα (υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στο δικέφαλο) και υπολογίζεται ότι θα απουσιάζει για ένα μήνα.

Ο Tonia Tisdell επίσης αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού στο χέρι από τον αγώνα με την Εθνική του ομάδα.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά και βρίσκονται στη διάθεση του τεχνικού μας Σάββα Πουρσαιτίδη.

Οι προπονήσεις ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα με την ΑΕΛ στο N.Papas Group Αμμόχωστος Επιστροφή στις 19:30 ολοκληρώνονται αύριο με απογευματινή προπόνηση.

Καλούμε τον κόσμο της ομάδας μας να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας μας υποστηρίζοντας και οικονομικά το σωματείο μας ενόψει των κριτηρίων Μαρτίου».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Τα καλύτερα έπονται στις σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ

Χριστοδουλίδης: Τα καλύτερα έπονται στις σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ

Παρά το γεγονός ότι οι σχέσεις ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ έχουν φτάσει σε άλλα επίπεδο, τα καλύτερα στις διμερείς σχέσεις έπονται, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.