ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΗΡΟΔΟΤΟΥ: Ο Μυλωνάς στο ThemaOnline για τα περί διαβούλευσης με Παπαδόπουλο

ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΗΡΟΔΟΤΟΥ: Ο Μυλωνάς στο ThemaOnline για τα περί διαβούλευσης με Παπαδόπουλο

Διαψεύδει το ΔΗΚΟ τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο πως για τον διορισμό του νέου διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, Κωνσταντίνου Ηροδότου, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας διαβουλεύθηκε με τον Πρόεδρο του κόμματος του Νικόλα Παπαδόπουλο.

Του Μιχάλη Μενελάου

Σε δηλώσεις του στο ThemaOnline, ο Εκπρόσωπος Τύπου του Δημοκρατικού Κόμματος, Παύλος Μυλωνάς, ανέφερε πως «καμία διαβούλευση δεν έγινε με τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος για τον διορισμό του κυρίου Ηροδότου».

Ο κύριος Μυλωνάς είπε πως ο διορισμός του κυρίου Ηροδότου ήταν αποκλειστικά απόφαση του Προέδρου Αναστασιάδη, διαψεύδοντας δημοσιεύματα που έκαναν λόγο πως ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας διαβουλεύθηκε με τον κύριο Παπαδόπουλο για τον διορισμό του νέου διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας.

Αξίζει να σημειωθεί πως δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης» την Παρασκευή 29/03, ανέφερε πως ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, προτού λάβει την απόφαση του για διορισμό του νέου διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, διαβουλεύθηκε με τον υπουργό Οικονομικών, Χάρη Γεωργιάδη, τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου και τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος Νικόλα Παπαδόπουλο.

Όσον αφορά στην αναφορά του δημοσιεύματος πως οι δυο άνδρες – Νικόλας Παπαδόπουλος και Κωνσταντίνος Ηροδότου – ήταν συμμαθητές ο κύριος Μυλωνάς δεν τοποθετήθηκε.

Αξίζει να σημειωθεί πως με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Άθως Αντωνιάδης, κάνει λόγο για «προσπάθεια να πάρουμε τη συζήτηση αλλού», καθώς όπως αναφέρει «Κυβέρνηση και ΔΗΣΥ είναι στα τάρταρα μετά την καταστροφή του Συνεργατισμού και την τραγική διαχείριση του πορίσματος».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top