ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο ένας για την παραμονή στην κορυφή και ο άλλος για το γόητρο – Έχει πάρει τον «άερα» της Ομόνοιας ο ΑΠΟΕΛ, αλλά…

Ο ένας για την παραμονή στην κορυφή και ο άλλος για το γόητρο – Έχει πάρει τον «άερα» της Ομόνοιας ο ΑΠΟΕΛ, αλλά…

ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια ετοιμάζονται να τα… πουν για 3η φορά φέτος στο πρωτάθλημα, με τους «γαλαζοκίτρινους» να είναι τυπικά γηπεδούχοι και να θέλουν πάση θυσία τη νίκη το βράδυ του Σαββάτου (30/03, 19:00) στο ΓΣΠ απέναντι στον «αιώνιο» τους αντίπαλο, προκειμένου να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας, ανεξάρτητα από το τι θα κάνει ο Απόλλωνας στην «Αρένα» απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει πάρει για τα καλά τον «αέρα» της Ομόνοιας τα τελευταία χρόνια και έχει δημιουργήσει μία τρομερή παράδοση, την οποία φυσικά και θέλει να συνεχίσει.

Ο Πάολο Τραμετσάνι έχει σχεδόν όλα τα «βαριά χαρτιά» στη διάθεση του, όμως δεν αποκλείεται να κάνει κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, λόγω της καταπόνησης των διεθνών παικτών.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να επιστρέψει ο Βάτερμαν, με τους Καρλάο, Βούρο, Μερκή, Γιάκολις, Μοράις, Καζού, Σόουζα και Νατέλ, να είναι σχεδόν σίγουροι για την ενδεκάδα. Για τις άλλες δύο θέσεις, υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι, ανάμεσα τους και ο Ντε Βινσέντι που ταλαιπωρήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα από τραυματισμό.

Ο Τάμαρι ο οποίος πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση κόντρα στον Απόλλωνα, ίσως μείνει στον πάγκο για λόγους ξεκούρασης, λόγω των υποχρεώσεων που είχε με την Εθνική Ιορδανίας U23 και αν κριθεί απαραίτητο, να αγωνιστεί ως αλλαγή.

Σημειώνουμε ότι δεν υπολογίζονται για το «αιώνιο» ντέρμπι οι Ιωάννου και Γκέντσογλου.

Στο αντίπαλο «στρατόπεδο», αυτό της Ομόνοιας, υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία αλλά και πίστη, ότι σε αυτό το ματς θα… «σπάσει η κατάρα», που κρατάει από τις αρχές Μαρτίου του 2013 (!), όταν το «τριφύλλι» κέρδισε για τελευταία φορά τον ΑΠΟΕΛ!

Από τότε αγνοούν τη νίκη οι «πράσινοι», οι οποίοι κάποια στιγμή θα πρέπει να βάλουν τέλος σε αυτό το απίστευτα αρνητικό σερί. Κάθε φορά βέβαια αυτό λέμε, πριν από ένα «αιώνιο» ντέρμπι τα τελευταία χρόνια, γι΄ αυτό και δεν έχει νόημα να επαναλαμβανόμαστε.

Στο «Ηλίας Πούλλος» δείχνουν να έχουν αντιληφθεί ότι ο κόσμος της Ομόνοιας μπούχτισε πλέον και δεν αντέχει μία ακόμη χρονιά χωρίς έστω μία νίκη απέναντι στον ΑΠΟΕΛ και εμφανίζονται έτοιμοι να… γράψουν ιστορία, τερματίζοντας το σερί της «ντροπής».

Ο Γιάννης Αναστασίου έχει καταστρώσει τα αγωνιστικά του πλάνα, χωρίς να υπολογίζει στους Χριστοφή, Κατελάρη, Λόρα, Πρέτσε, Ζίβετς και Εντρένα, ενώ πήρε μαζί του στην αποστολή 19 ποδοσφαιριστές, τους Παναγή, Μεχίας, Αντωνίου, Βύντρα, Μανρίκε, Μότα, Γκαφούρ, Κούσουλο, Λοέ, Τζιωνή, Γκόμεθ, Σοάρες, Μόντες, Χαραλάμπους, Κολοβό, Μαυρία, Ατζαγκούν, Ραμίρεζ και Νταρμπισάιαρ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top