ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μεγάλο ματς στην «Αρένα» με… ισχυρό κίνητρο για ΑΕΚ και Απόλλωνα

Μεγάλο ματς στην «Αρένα» με… ισχυρό κίνητρο για ΑΕΚ και Απόλλωνα

Ένα μεγάλο ματς θα διεξαχθεί το απόγευμα του Σαββάτου (30/03, 17:00) στην «Αρένα», αφού η ΑΕΚ Λάρνακας θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα, με τις δύο ομάδες να έχουν… «ανοιχτούς λογαριασμούς» τα τελευταία χρόνια.

Φέτος βέβαια, το ενδιαφέρον για τον τίτλο είναι… μονόπλευρο, αφού η ομάδα της Λάρνακας έχει χάσει το «τρένο» εδώ και αρκετό καιρό, όμως το κίνητρο για τη νίκη σε κάθε ματς παραμένει ισχυρό, προκειμένου να δώσει το παρών και τη νέα σεζόν στο Γιουρόπα Λιγκ.

Με τον Ιδιάκεθ στον πάγκο της, η ΑΕΚ έχει γυρίσει σελίδα το 2019 και με αντεπίθεση διαρκείας, όχι μόνο ανέβηκε στην 4η θέση που θα είναι προνομιούχος αν δεν κατακτήσει το κύπελλο η ΕΝΠ, αλλά πλέον βρίσκεται και σε απόσταση αναπνοής από την 3η ΑΕΛ (43 έναντι 45 πόντων) και δημιούργησε παράλληλα, απόσταση «ασφαλείας» από την 5η θέση, την οποία και θέλει να διατηρήσει αλλά και να αυξήσει, για να έχει το… κεφάλι της ήσυχο μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Ο Βάσκος τεχνικός δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, από την οποία μάλιστα η ΑΕΚ ηττήθηκε με 1-0 και αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ενώ έχει δουλέψει και στο ψυχολογικό κομμάτι, ζητώντας από τους παίκτες του να αντιμετωπίσουν τον αγώνα ως «τελικό Ευρώπης».

Περιμένει σίγουρα… «απάντηση» από την ομάδα του, η οποία γνωρίζει πολύ καλά τα δυνατά και αδύνατα σημεία του αντιπάλου και δεν αποκλείεται ο ίδιος να κρύβει και κάποιο «άσο στο μανίκι», για να αιφνιδιάσει το Σωφρόνη Αυγουστή.

Από την άλλη, η Λεμεσιανή ομάδα η οποία προέρχεται από ένα ακόμη «χαστούκι» από τον ΑΠΟΕΛ, το τρίτο στη φετινή σεζόν σε ισάριθμα ντέρμπι που είχε ως αποτέλεσμα να πέσει από την κορυφή, είχε την ευκαιρία να ανασυνταχθεί και να… «φορτίσει μπαταρίες» στο διάστημα της διακοπής και άπαντες στο Κολόσσι δηλώνουν πανέτοιμοι και αποφασισμένοι για την τελική αντεπίθεση, ούτως ώστε να καλύψουν το -1 από το «μόνιμο» πρωταθλητή των τελευταίων ετών.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή φρόντισε να… αποφορτίσει τους παίκτες του και να τους προετοιμάσει όσο καλύτερα γίνεται για το πιο κρίσιμο ίσως ντέρμπι μέχρι την 8η αγωνιστική των πλέι-οφ, όπου αναμένεται να κριθεί όπως και πέρσι ο πρωταθλητής (σσ. κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ).

Ο Κύπριος τεχνικός αντιμετωπίζει σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα, αφού θα απουσιάζουν ο τιμωρημένος Σακέτι και ο τραυματίας Χάμπος Κυριάκου, ενώ είναι αμφίβολος ο Μπρου, αλλά έχει συνηθίσει φέτος στα προβλήματα και θα προσπαθήσει ακόμα και με… «αλχημείες» αν χρειαστεί, να καλύψει όσο καλύτερα γίνεται τα μεγάλα κενά που παρουσιάζονται στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top