Η ΑΤΑΚΑ Πρόδρομου προς τα ΜΜΕ για τη μάχη του τίτλου μετά το 1-1 – «Μεν φοάστε…»

Η ΑΤΑΚΑ Πρόδρομου προς τα ΜΜΕ για τη μάχη του τίτλου μετά το 1-1 – «Μεν φοάστε…»

Μπορεί η ομάδα του να κάνει τη μία… «γκέλα» μετά την άλλη και να έχει καταφέρει να κερδίσει μόνο τον… Απόλλωνα (!) στις τελευταίες αγωνιστικές, έχοντας ξεχάσει τι πάει να πει «νίκη στο ΓΣΠ», με αποτέλεσμα η διαφορά από τη 2η θέση να παραμένει ρευστή, αλλά ο Πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, συνεχίζει να είναι ΣΙΓΟΥΡΟΣ για την έκβαση του πρωταθλήματος!

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος του «αιώνιου» ντέρμπι κι ενώ ήταν στη μικτή ζώνη, είπε χαμογελώντας προς τους δημοσιογράφους την εξής ατάκα:

«Μεν φοάστε, πάλε θα το πιάμε»!

Και στη συνέχεια, αποχώρησε…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE