ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λίβερπουλ: Η ατάκα του Κλοπ για τους 500.000 τρόπους να πάρεις ένα ματς!

Λίβερπουλ: Η ατάκα του Κλοπ για τους 500.000 τρόπους να πάρεις ένα ματς!

Ο Γιούργκεν Κλοπ τόνισε πως δεν τον σόκαρε το γκολ της Τότεναμ στο 70′ και αποκάλυψε την ατάκα που είπε στους παίκτες του μετά τη δραματική νίκη της Λίβερπουλ στο φινάλε.

Ματς αυστηρά ακατάλληλο για καρδιακούς παίχτηκε (για μία ακόμα φορά τη φετινή σεζόν) στο «Άνφιλντ» το απόγευμα της Κυριακής, με την Λίβερπουλ να χρειάζεται και τη βοήθεια της Θεάς τύχης στο 90ο λεπτό με το αυτογκόλ του Αλντερβάιρελντ για να ρίξει στο καναβάτσο με σκορ 2-1 την σκληροτράχηλη Τότεναμ.

Τον παραμέτρο τύχη τον έθιξε και ο Γιούργκεν Κλοπ στις δηλώσεις που έκανε στο φινάλε, με τον Γερμανό τεχνικό να βγάζει πάντως το καπέλο στην ομάδα του για το γεγονός ότι διεκδικεί τον τίτλο απέναντι «στην καλύτερη ομάδα στον κόσμο, την Μάντσεστερ Σίτι».

«Δεν μου προκάλεσε έκπληξη όταν δεχτήκαμε το γκολ επειδή δεν ήμασταν τόσο καλοί στο δεύτερο ημίχρονο όσο ήμασταν στο πρώτο. Η Τότεναμ άλλαξε πράγματα στο ημίχρονο και εμείς δεν προσαρμοστήκαμε.

Στο πρώτο 45λεπτο θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει βέβαια περισσότερα τέρματα αφού είχαμε αρκετές καλές στιγμές», τόνισε στο «Sky Sports» ο τεχνικός των «κόκκινων» και συνέχισε:

«Στη φάση του 2-1 είδα μόνο την κεφαλιά του Σαλάχ και τίποτα άλλο. Δεν είχα την παραμικρή ιδέα για το πώς η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Μετά από το γκολ που δεχτήκαμε από την Τότεναμ στο 70′ αρχίσαμε να παίζουμε ξανά. Είχαμε μεγαλύτερες ευκαιρίες από εκείνους.

Ανταγωνιζόμαστε την καλύτερη ομάδα στον κόσμο, την Μάντσεστερ Σίτι, και παίζαμε απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, την Τότεναμ. Δύσκολο το έργο μας. Η Σίτι είναι η περυσινή πρωταθλήτρια Αγγλίας και εξακολουθεί να παίζει καλά.

Θα πρέπει να παίζουμε σαν τρελοί. Το κοινό μας πάντως ήταν εκπληκτικό, μας έσπρωξε προς τη νίκη μέχρι το τέλος».

Ερωτηθείς επίσης για το αν είπε κάτι ιδιαίτερο στους παίκτες του μετά το λυτρωτικό φινάλε στον αγώνα με την Τότεναμ, ο Γιούργκεν Κλοπ σχολίασε χαρακτηριστικά: «Είπα στους παίκτες στα αποδυτήρια πως υπάρχουν 500.000 χιλιάδες τρόποι για να κερδίσεις ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι και ο τρόπος που νικήσαμε σήμερα ήταν μάλλον άσχημος. Ποιος νοιάζεται όμως;»

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top