ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Σχηματίζεται η τετράδα του Final Four – Ματσάρα στο «Νεάπολη-Επιστροφή»

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Σχηματίζεται η τετράδα του Final Four – Ματσάρα στο «Νεάπολη-Επιστροφή»

Η τετράδα που θα σχηματίσει το φάϊναλ – φορ του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών Α΄ Κατηγορίας, ολοκληρώνεται την ερχόμενη Τρίτη 02 Απριλίου 2019, με δύο επαναληπτικούς προημιτελικούς στις 20:00.

Όλα τα «φώτα» στρέφονται στη «ματσάρα» που αναμένεται στη Σάλα «Νεάπολη – Επιστροφή» και στο δεύτερο προημιτελικό Ολυμπιάδα Ν. – Korantina Homes Παφιακός.

Oι Παφίτισσες κέρδισαν την προηγούμενη Τρίτη στην έδρα τους με 3-1 και θέλουν διακαώς να βρεθούν στο φάϊναλ – φορ.

Οι «μπλε» προκρίνονται εάν εξασφαλίσουν δυο σετ. Η Ολυμπιάδα που θέλει πολύ την πρόκριση δεν έχει άλλη επιλογή παρά να κερδίσει με 3-0 ή 3-1 ώστε να διεκδικήσει την τετράδα στο «χρυσό» σετ.

Το ντέρμπι θα διαιτητεύσουν οι Χρ. Μαϊφόσιης – Μ. Γρηγορίου. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Παντελής Τοφή και παρατηρητής αγώνα ο Γιαννάκης Χριστοφόρου.

Υπάρχει φαβορί

Στη Λεμεσό, στον αγώνα Απόλλων – Τεχνοοικία ΑΕΚ στην «Απόλλων Αρένα» υπάρχει φαβορί και αυτή είναι η Τεχνοοικία ΑΕΚ. Οι «κιτρινοπράσινες» είναι πιο έμπειρες και έχουν στο «χέρι» το 3-0 του πρώτου προημιτελικού.

Οι μικρές κατά βάση του Απόλλωνα θα προσπαθήσουν σε άλλο ένα ματς να δείξουν το ταλέντο τους.

Ο προημιτελικός όμως θα αποκτήσει άλλη διάσταση εάν οι Λεμεσιανές πάρουν σετ. Οι «γαλάζιες» για να προκριθούν θέλουν νίκη με 3-0 ή 3-1 για να τα παίξουν όλα για όλα στο «χρυσό» σετ.

Tον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι Κ. Κογιώνης, Ν. Αντωνίου.

Ήδη στο φάϊναλ – φορ προκρίθηκε η Robo Markets ΑΕΛ χωρίς αγώνες (σ.σ. αποσύρθηκε η Αναγέννηση Δερ.) και η πρωταθλήτρια Ανόρθωση με δυο νίκες επί του ΘΟΙ Αυγόρου (3-0 και 3-1).

Πηγή: new.volleyball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

E-kalathi: Μεγάλο ενδιαφέρον από εταιρείες - Αξιολογούνται οι προσφορές - Πότε αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Πρόταση να απομακρύνονται με ρυμούλκηση τα οχήματα που σταθμεύουν παράνομα - Λεπτομέρειες

Μονή Αββακούμ: Ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Ιεράς Συνόδου για κατάθεση οι μοναχοί

Ήβη Αδάμου: Η σπάνια φωτογραφία με την κόρη της στην πολύχρωμη Κοπεγχάγη



Σήμερα το τελευταίο τετ-α-τετ Ολγκίν με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν το «κλειδί» για τις εξελίξεις

Σήμερα το τελευταίο τετ-α-τετ Ολγκίν με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν το «κλειδί» για τις εξελίξεις

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνει στις 10.30 η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για την τελευταία συνάντηση-όπως τουλάχιστον γνωρίζουμε μέχρι στιγμής-με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top