ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ο Ουζόχο… Με τους ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ κάνουμε κάτι;

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ο Ουζόχο… Με τους ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ κάνουμε κάτι;

Παρακολουθούσα από την τηλεόραση το ματς μεταξύ της Ανόρθωσης και της Αλκής. Ομολογώ ότι ξαφνιάστηκα κι εγώ από την αντίδραση και τις χειρονομίες του Ουζόχο. Σωστά ο διαιτητής τον απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα. 

Χρειάστηκε να περάσει αρκετή ώρα, μετά τη λήξη του αγώνα, για να μάθουμε ότι τον «τσίγκλισαν» με ρατσιστικές συμπεριφορές κάποιοι οπαδοί της Αλκής, τον Νιγηριανό πορτιέρο.

Θα ήταν ψυχοπαθής ο άνθρωπος, να αντιδρούσε με τέτοιο τρόπο, χωρίς να υπάρχει σημαντική αφορμή. Κι όταν το σκορ είχε γίνει 2-0 για την ομάδα του.

Φυσικά κι όφειλε ο Ουζόχο, να μην αντιδράσει, αλλά δεν πρέπει να περνούν στο ντούκου οι τύποι που πιθηκίζουν πάνω στις κερκίδες.

Το φαινόμενο δεν αφορά μόνο κάποιες ομάδες, όπως νομίζαμε. Το πιστεύεται δεν το πιστεύεται, αυτοί που ήθελαν να τους ρίξει μπανάνα ο Ουζόχο (τούτο έπρεπε να τους κάμει), ήταν οπαδοί της Αλκής.

Αποδεικνύεται ότι ο ρατσισμός στην βραχονησίδα είναι παντού.

Y.Γ. Είχα κάνει και μια ανάρτηση στο Facebook, μερικά λεπτά μετά την αποβολή του Ουζόχο, με την οποία ουσιαστικά «κάκιζα» εκ των προτέρων τους «πολιτισμένους» οπαδούς της Αλκής. Mερικοί «ακόλουθοι» του λογαριασμού μου, βιάστηκαν μάλιστα να με αποπάρουν…

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top