ΛΕΜΕΣΟΣ: Αδέρφια διοχέτευαν ναρκωτικά σε σχολείο - 17χρονος κι ο πατέρας του επιτέθηκαν σε αστυνομικό

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αδέρφια διοχέτευαν ναρκωτικά σε σχολείο - 17χρονος κι ο πατέρας του επιτέθηκαν σε αστυνομικό

Διάταγμα προσωποκρατησης 6 ημερών, εξέδωσε την Τρίτη (2/4)το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού στα δύο αδέρφια που συνελήφθησαν την Δευτέρα (1/4) για υπόθεση ναρκωτικών.

Πληροφορία οτι οι δύο νεαροί διοχέτευαν ναρκωτικά σε σχολείο στη Λεμεσό, οδήγησε τα μέλη της ΥΚΑΝ σε έρευνα στην οικία των δυο αδερφών, στη βάσει εντάλματος, ανεφερε πηγή στο ThemaOnline.

Κατά την έρευνα, εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους 74 γραμμαρίων.

Αφου οι δυο νεαροί μεταφέρθηκαν στα γραφεία της ΥΚΑΝ για κατάθεση, κλήθηκε και ο πατέρας τους, αφου ο ένας είναι ανήλικος.

Όπως σας ενημερώσαμε και δημοσίευμα μας τη Δευτέρα (01/04), σε κάποια στιγμή και ενω βρίσκονταν εντός της Αστυνομικής Διεύθυνσής Λεμεσού, ο 17 χρόνος και ο πατερας του επιτέθηκαν σε αστυνομικο της ΥΚΑΝ κ, με τον πρώτο μάλιστα να τον δαγκώνει.

Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εντόπισαν το «σημείο μηδέν»: Τι αποκαλύπτει το πόρισμα των Αμερικανών για τη φωτιά στη Λεμεσό

Εντόπισαν το «σημείο μηδέν»: Τι αποκαλύπτει το πόρισμα των Αμερικανών για τη φωτιά στη Λεμεσό

Στο μικροσκόπιο της Μονάδας ATF βρέθηκαν τα αίτια της φονικής πυρκαγιάς στη Λεμεσό, όπως δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μετά την συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, με τους Αμερικανούς εμπειρογνώμονες.

BEST OF TOTHEMAONLINE