Η ενημέρωση για το 15ο τουρνουά παλαιμάχων

Η ενημέρωση για το 15ο τουρνουά παλαιμάχων

Η Ομόνοια Λευκωσίας ενημερώνει:

«Το 15ο τουρνουά παλαιμάχων διοργανώνεται αύριο (04/04) από τον Ποδοσφαιρικό Όμιλο Παλαιμάχων Λευκωσίας και τον Παγκύπριο Αντιναρκωτικό Σύνδεσμο!

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο στάδιο ΓΣΠ και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Υγείας, Κωνσταντίνου Ιωάννου και την προστασία του Δημάρχου Στροβολου, Ανδρέα Παπαχαραλαμπους.

Το τουρνουά είναι αφιερωμένο στον αγώνα ενάντια στα ναρκωτικά. Στόχος των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών είναι να στείλουν στους νέους μας το μυνημα: “ΌΧΙ στα ναρκωτικά, ΝΑΙ στον αθλητισμό”.

Συμμετέχουν οι ομάδες Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ΑΠΟΕΛ, όπως και οι ομάδες του Σύνδεσμου Διαιτητών Κύπρου και του Σύνδεσμου Προπονητών Κύπρου.

1ος αγωνας: 3.30 μ.μ.
ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΠΟΕΛ

2ος αγώνας
Συν. Διαιτητών – Συν. Προπονητών

Τελικός
Οι νικητές του 1ου και 2ου αγώνα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

Η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό θα βρίσκεται στην Κύπρο αμέσως μετά το δεύτερο δεκαήμερα Μαΐου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό, σημειώνοντας ότι ο ίδιος το γνώριζε εδώ και καιρό. 

BEST OF TOTHEMAONLINE