ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το έφερε ΤΟΥΜΠΑ και πλέον έχει ΙΣΧΥΡΟ προβάδισμα η Δόξα

Το έφερε ΤΟΥΜΠΑ και πλέον έχει ΙΣΧΥΡΟ προβάδισμα η Δόξα

Το πρώτο ημίχρονο ανάμεσα σε Δόξα και Ανόρθωση (7/4) ολοκληρώθηκε με την ομάδα της Κατωκοπιάς να κερδίζει με 3-1. Άνοιξε το σκορ ο Ντούρις (5′) το γύρισε με Μπατίν (14′), Μπόλιεβιτς (21′) και Ζατλ (44′) η Δόξα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με γκολ καθώς μόλις στο 5ο λεπτό και πριν καλά καλά καταλάβουν οι δύο μονομάχοι τι γίνεται ήρθε ο Ντούρις που μετά από μια όμορφη πάσα του Κοφί βγήκε απέναντι από τον Γκρεμσλ να κάνει το 0-1 με ψύχραιμο πλασέ.

Και εκεί που γηπεδούχοι και φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να εναρμονιστούν με τα νέα δεδομένα και να δουν πως θα πορευθούν στην αναμέτρηση, ήρθε η Δόξα με δύο γκολ μέσα σε εφτά λεπτά (14′ και 21′) να φέρει τούμπα το αποτέλεσμα. Πρώτα ο Μπατίν μετά από πάσα πάρε – βάλε του Ασαμόα ισοφάρισε, ενώ στη συνέχεια το μακρινό σουτ του Μπόλιεβιτς ξεγέλασε τον Δημητρίου και ήρθε το 2-1.

Το παιχνίδι άνοιξε στη συνέχεια, η μπάλα πήγαινε συνεχώς πάνω – κάτω και ο ρυθμός ήταν καλός. Τα γρήγορα γκολ βοήθησαν στο να έχουμε αυτή την εικόνα. Είχαμε όμως και αρκετά λάθη στις τελικές πάσες κάτι που αποτέλεσαν ανασταλτικό παράγοντα για να έχουμε καλές ευκαιρίες.

Ο Κάρλος στο 32΄έφτασε κοντά στο 3-1 όμως ο Δημητρίου απέκρουσε με δυσκολία το σουτ του άσου της Δόξας. Η Ανόρθωση απάντησε στις ευκαιρίες καθώς η κεφαλιά του Σίντελφελντ στο 36′ σταμάτησε πάνω στη γραμμή από τον Μουκτάρη.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους η Ανόρθωση έκανε πιο έντονη την πίεση προς την άμυνα των γηπεδούχων, οι οποίοι σε κάθε ευκαιρία προσπαθούσαν να κρατήσουν μπάλα και να πάρουν ανάσες με σωστή κυκλοφορία.

Και εκεί που έδειχνε πως το αποτέλεσμα ημιχρόνου θα είναι το 2-1, ήρθε σε μια στημένη φάση ο Ζατλ με κοντινή προβολή να στείλει τη μπάλα στον ουρανό των διχτύων του Δημητρίου για να γίνει το 3-1 και να πάρει αέρα δύο τερμάτων το συγκρότημα του Λούκα Χατζηλούκα.

Το σφύριγμα του Ροβέρτου Κώστα για το τέλος των πρώτων 45′ βρήκε λοιπόν της δύο ομάδες στο 3-1 και τη Δόξα να φέρνει τούμπα το ματς με τα αυτά τα τρία γκολ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top